Rămâi conectat

Curier Județean

AMENZI de peste 13.000 lei date de polițiștii locali din Teiuș pentru 14 persoane care au aruncat deșeuri: „Tolerantă zero la gunoaie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AMENZI de peste 13.000 lei date de polițiștii locali din Teiuș pentru 14 persoane care au aruncat deșeuri: „Tolerantă zero la gunoaie”

În cadrul acțiunii permanente ,,Toleranță zero la gunoaie”, poliția locală Teius a identificat și sancționat 14 persoane care nu au respectat normele de conviețuire și de sănătate publică, afectând vecinătătile și nu în ultimul rând mediul înconjurător, cuantumul amenzilor fiind de peste 13.000 lei.

„Haideti impreună să dăm orasului nostru haina curată pe care o merită, prin efortul fiecăruia dintre noi si sa nu asteptăm să vină altcineva să ne facă curătenie in fata casei!

Continuam lucrarile de curătenie in fosta unitate militară de la Coslariu! Acostamentul dreapta de pe strada Bisericii se curată de materialele rămase in urma modernizarii străzii si in curând se va asterne stratul vegetal!”, au transmis reprezentanții primăriei Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea