Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de 5000 de lei, pentru doi bărbați din județul Alba și peste 10 metri cubi de material lemnos conficat de către polițiștii din Hunedoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Hunedoara, au depistat doi bărbați din județul Alba care transportau material lemnos peste limita prevăzută în avizul de însoțire, respectiv fără să dețină aviz de însoțire.

În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Crișcior, împreună cu reprezentaţi ai Gărzii Forestiere Timişoara, au oprit în trafic, pe DN74, în comuna Buceş, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, care transporta material lemnos (lemn de foc), în cantitate de 20,50 mc, cu 8,5 mc mai mult decât era cantitatea prevăzută în avizul de însoțire.

Prin urmare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 8,5 mc care nu era specificată în documentele de transport.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 74, în comuna Buceș, autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din , județul Alba, care transporta material lemnos (lemn de foc), în cantitate de 2 mc, fără a deține aviz de însoțire. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos confiscată (respectiv cei 10,5 mc) a fost predată în custodia Ocolului Silvic Brad, fiind evaluată la peste 3000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea