Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi de 50.000 de lei aplicate de inspectorii ITM, la trei firme din Alba care deţineau muncitori la negru

Alexandra Mates

Publicat

în

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba a continuat seria controalelor ce vizează angajatori care folosesc munca la negru şi a aplicat noi sancţiuni. În perioada 30 iunie – 4 iulie 2014, trei firme din judeţ au fost amendate de inspectorii ITM, cu suma totală de 50.000 de lei. În aceeaşi perioadă, au fost efectuate controale la 43 de unităţi comerciale în domeniul relaţiilor de muncă şi au fost aplicate în total 5 sancţiuni.

Cele trei firme sancţionate pentru că deţineau la muncă persoane fără forme legale de angajare sunt PFA Sibişan Liviu Livius, care a fost depistat cu trei persoane muncind “la negru” şi a primit o amendă de 30.000 de lei, S.C. Peco Apuseni SRL  şi S.C. Esxpert Ferm Land SRL, amendate cu câte 10.000 de lei, pentru că au avut la muncă câte o persoană fără forme legale de angajare.

Alte sancţiuni în valoare de 2.500 de lei au fost aplicate pentru nereguli depistate la unele dintre celelalte unităţi comerciale care au fost controlate.

De asemenea, în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă au fost controlate 23 de unităţi comerciale şi au fost aplicate 6 sancţiuni, din care 5 avertismente şi 1 amendă de  3.500 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea