Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Amenințările unui poliţist cu o alcoolemie record, către colegii de la Rutieră, după ce a făcut un accident: „Când ies din puşcărie, vă împuşc pe toţi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amenințările unui poliţist cu o alcoolemie record, către colegii de la Rutieră, după ce a făcut un accident: „Când ies din puşcărie, vă împuşc pe toţi”

Un poliţist, condamnat la închisoare după ce a condus cu o alcoolemie foarte mare, de 3,29 mg/l alcool pur în sânge şi a produs un accident de circulaţie pe un drum naţional, i-a ameninţat cu moartea pe agenţii rutieri care investigau evenimentul rutier.

Judecătoria Vaslui l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pe F. M., agent de poliţie la Poliţia Vaslui, Secţia Rurală nr. 1, Postul de poliţie Muntenii de Jos, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi ultraj. Decizia instanţei nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, pe 27.12.2020, poliţistul a condus un autoturism marca Audi A4 pe DN 24 sub influenţa băuturilor alcoolice. Colegii săi de la Poliţia Rutieră au stabilit că avea o alcoolemie de 3,29 mg/l alcool pur în sânge la ora 15,20, respectiv 3,05 mg/l alcool pur în sânge o oră mai târziu.

Fiind practic în comă alcoolică, poliţistul a provocat un accident rutier în sensul giratoriu din satul vasluian Crasna. După producerea evenimentului rutier, F. M. i-a ameninţat cu moartea pe colegii săi de la Poliţia Rutieră care sosiseră la faţa locului.

„Când ies din puşcărie, vă împuşc pe toţi!”, l-a ameninţat pe unul dintre agenţi, iar unui alt poliţist i-a spus: „Când am să ies din puşcărie, am să te omor şi pe tine şi pe sârboaica ta!”.

Ulterior, poliţistul şi-a recunoscut faptele, dar a motivat în faţa anchetatorilor şi a instanţei de judecată că nu avea de gând să îşi pună în practică ameninţările pe care le făcuse la beţie, scrie adevarul.ro. Nu de aceeaşi părere au fost şi judecătorii.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea