Amendă penală pentru Claudiu Iulian Popa, şmecherul de Apuseni într-un dosar de ultraj
Claudiu Iulian Popa, supranumit şi şmecherul de Apuseni, a fost condamnat de judecătorii de la Judecătoria Câmpeni într-un dosar penal în care a fost trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. El are de plătit o amendă penală de 3.000 de lei şi a fost obligat să achite daune morale în valoare de 6.000 lei şi 600 lei daune materiale către partea vătămată Andrei Brujan, dar şi cheltuieli judiciare în favoarea statului în cuantum de 2.100 lei.
Sentinţa a fost pronunţată în 29 februarie 2012 de Judecătoria Câmpeni şi nu este definitivă. Este al doilea dosar penal de ultraj în care Popa a fost inculpat. Într-un alt dosar cu acelaşi obiect tânărul a reuşit să scape fără pedeapsă, după ce în vara anului 2011 Tribunalul Alba a dispus achitarea lui. Sentinţa a devenit definitivă după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins, în octombrie 2011, apelul procurorilor.
Recunoscut în zona Munţilor Apuseni ca un băiat de bani gata, fiind fiul unui om de afaceri din Albac, cu investiţii în domeniul turismului, Claudiu Popa are de dat socoteală şi într-un al treilea dosar penal, aflat tot pe rolul Judecătoriei Câmpeni, în care este judecat pentru înşelăciune. În acest dosar el a petrecut două luni după gratii în perioada iulie – septembrie 2011, fiind arestat pentru că a folosit dispozitive în obţinerea de câştiguri ilegale de la jocuri electronice. Procesul a început în septembrie 2011 la Judecătoria Câmpeni iar următorul termen este fixat pentru data de 5 martie 2012.
sursa foto Facebook
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
18 decembrie | Ziua minorităților naționale din România: Cum a ajuns să fie marcată această zi
18 decembrie | Ziua minorităților naționale din România: Cum a ajuns să fie marcată această zi Anual, la data de 18 decembrie este celebrată Ziua minorităților naționale din România. În anul 1992, la această dată, a fost adoptată, prin Rezoluție a Adunării Generale a ONU, „Declarația cu privire la drepturile persoanelor aparținând minorităților naționale, etnice, […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Curier Județeanacum o oră
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 5 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi