Rămâi conectat

Actualitate

Amenajarea și împrejmuirea terenului de fotbal al Școlii Vasile Goldiș din Alba Iulia: Achiziția pentru servicii de proiectare, lansată de primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajarea și împrejmuirea terenului de fotbal al Școlii Vasile Goldiș din Alba Iulia: Achiziția pentru servicii de proiectare, lansată de primărie

Municipiul Alba Iulia, în calitate de autoritate contractantă, a lansat procedura de atribuire a contractului de achiziţie de Servicii de proiectare in vederea elaborării DALI pentru „Amenajare si împrejmuire teren de sport (fotbal) in incinta scolii Vasile Goldis Alba Iulia, realizare instalaţie de nocturna si amenajare curte”.

Valoarea estimata a serviciilor de proiectare este de 20.000 de lei.

Școala Generala Vasile Goldis, Mun. Alba Iulia cu un număr de 900 elevi a solicitat executarea unui teren de fotbal sintetic in incinta aferenta clădirii de invatamant.

Prin executarea acestuia se va imbunatati sistemul educational, elevii acestei scolii putând desfasura activităţile sportive pe acest teren.

Realizarea scopului dorit, respectiv reamenajarea spaţiului curţii scolii pentru activitati sportive si recreative presupune următoarele:

1. Asigurare panta pentru dirijarea apelor pluviale

2. Astemere strat asfalt pe suprafaţa platformei asfaltate, pe porţiunea unde nu se va amenaja terenul de fotbal si pe platforma betonata din vecinătatea SĂLII DE SPORT din incinta şcolii.

3. Amenajare teren sintetic de fotbal amplasat pe platforma asfaltata cu dimensiunea de

45,00×25,00, dotat si marcat corespunzător destinaţiei.
Colectare ape pluviale prin realizarea unei rigole marginale dispusa pe toate cele 4 laturi ale terenului cu descărcare in canalizarea existenta.
4.1mprejmuire cu gard realizat din panouri de plasa sudata cu înălţimea de 6 ml.

5. Perimetral împrejmuirii si la partea superioara a stâlpilor pe toata suprafaţa terenului se va monta o plasa de protecţie textila rezistenta la UV, ploi şi ingheţ şi este montată deasupra terenului, pe intreaga suprafaţă de joc (capac).

6. Realizarea instalaţiei de iluminat nocturn pentru terenul de sport, compusa din 6 stâlpi metalici de 8 ml telescopici, 12 proiectoare, cablaj si tablou electric de comanda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea