Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ambient a organizat Ziua Meşterului Zidar

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

23 aprilie 2012 – Ambient a organizat Ziua Meşterului Zidar, eveniment adresat meşterilor din 11 oraşe în care activează compania. Cu această ocazie, Ambient a sarbatorit activitatea meşterilor zidari şi dulgheri din Sibiu, Cluj, Baia Mare, Târgu Mures, Deva, Alba Iulia, Bistriţa, Râmnicu Vâlcea, Mediaş, Sighişoara şi Gheorgheni.
Acest eveniment festiv reprezintă un demers firesc, un prilej de sărbătoare la final de aprilie, pe care Ambient şi-a propus să îl ducă mai departe şi să îl transforme într-o tradiţie. Cadrul festiv, tombola cu premii surpriză, cadourile pentru toţi participanţii şi, nu în ultimul rând, voia bună au fost principalele coordonate ale acestei manifestări.
Alături de Ambient au stat şi partenerii companiei, branduri foarte bine cunoscute de zidari si dulgheri: Bramac, Bravo International, Cemacon, Ytong, Tegola, Tondach, Holcim, cu sprijinul cărora a fost posibilă această acţiune.

Despre Ambient
Ambient este o companie al cărei capital este integral românesc şi a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţat în 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acoperă întreg centrul ţării cu o reţea de 12 centre comerciale şi 2 depozite logistice.
Pentru familiile care construiesc şi renovează, ca şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro şi www.facebook.com/ambient.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea