Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alina Gorghiu este noul președinte al vechiului PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alina gorghiuAlina Gorghiu a fost aleasă, joi, preşedinte al PNL. Ea a obţinut 47 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi și are misiunea de a duce partidul la guvernare şi de a asigura funcţia de copreşedinte până în 2017.

CITEȘTE ȘI: Teodor Atanasiu și-a retras candidatura de la șefia PNL. Alina Gorghiu este ”în carți”, susținută de Iohannis

Alina Gorghiu este doctor în drept, obţinând doctoratul în anul 2012 la Facultatea de Drept a Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, specializarea drept penal.

A absolvit în 2001 „Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative” din cadrul UCDC şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, obţinând licenţa în ştiinţe juridice.

Între 2002 – 2003 a urmat studii postuniversitare în cadrul Universităţii Bucureşti, Facultatea de Drept, specializarea „Ştiinţe Penale – Criminologie”.

În 2008 a absolvit „Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative”, din cadrul Universităţii Piteşti.

În iunie 2011 a urmat programul „Public Leaders in Southeast Europe” din cadrul Universităţii Harvard.

Noul preşedinte al PNL vorbeşte două limbi străine, engleza şi franceza.

Alina Gorghiu este deputat din anul 2010. Între mai 2010 şi decembrie 2012 a fost secretar al Comisiei Juridice, de disciplină şi imunităţi. Între septembrie 2012 şi decembrie 2012 a fost vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Din martie 2013 până în prezent este membru al Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea