Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: De Ziua Tineretului, lansăm proiectul “Noi suntem voi”. Îi invităm pe tinerii cu potențial alături de noi, e nevoie de competență în politică, actualul guvern nu ne poate reprezenta

Tineretul Național Liberal – cea mai mare organizație pentru tineri a unui partid politic din România –  nu sărbătorește Ziua Tineretului prin lozinci fără substanță și discursuri goale de conținut, ci propune acțiuni concrete.

TNL lansează azi campania “Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii. Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori.

TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare.

Ești interesat de o dezbatere despre transparentizarea deciziei din primaria orașului tău? Ai vrea să participi la o dezbatere despre cum pot PNL si USR sa vorbeasca pe aceeasi voce, despre parteneriatul civil sau despre cum sa oprim exodul creierelor? Vrei să pui umărul la transformarea funcționarilor publici de la ghișeu în funcționari publici virtuali? Vrei sa contribui la eficientizarea procesului legislative din parlamenti? Ai o idee de proiect de lege? Hai cu noi! Noi suntem voi!

Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de Dreapta din România și principala forță a Opoziției. Cele mai recente acțiuni dovedesc acest lucru: de la sesizările PNL admise la CCR în cazul modificărilor la legile justiției, până la inițiativele legislative în sprijinul mediului privat. Tineretul Național Liberal a dovedit că este la fel de activ: a sancționat public fiecare inițiativă aberantă a guvernelor PSD cu efect asupra tinerilor și a inițiat proiecte de promovare a tinerilor cu potențial de a stimula inovarea în cadrul administrațiilor locale precum Smart Administration Summer Camp sau “Fabrica de Viitor” – proiect care își propune să creeze un mediu de interconectare între profesioniști din diverse domenii și tineri. Suntem deschiși la noi idei și cei mai valoroși tineri își pot atinge potențialul alături de noi.

Pentru a vă convinge că merită să deveniți membri ai TNL, vom iniția o campanie stradală de informare care să arate tinerilor de ce trebuie să se implice în politică alături de TNL, vom organiza dezbateri publice în cadrul organizațiilor de tineret pe teme de interes național sau cu impact local, vom demara și o campanie online, pe rețelele sociale, si vom pune la dispozitie locuri in comisilie noastre de specialitate pentru cei care doresc sa se implice intr-un anumit domeniu.

La multi ani, alaturi de noi! Noi suntem voi!

Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL România

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

citititor 2 mai 2018 at 15:33

Si prin proiectul asa nu oferi si o masa gratis ca „Gavroche” ?

dolfi 2 mai 2018 at 21:23

frate, frate da’ branza-i pe bani!

marius 2 mai 2018 at 19:15

” Noi suntem voi”
” dar noi nu vom fi niciodata voi.”

E adevarat ca sunteti cel mai mare partid din opozitie, dar marimea nu are nimic in comun cu maturitatea si responsabilitatea.
Ps. Daca sunteti cel mai mare partid din opozitie de ce va bazati doar pe oameni mici?

Alegatorul 2 mai 2018 at 22:21

Și noi, nu suntem voi!

1 3 mai 2018 at 8:46

Sa sti ca “voi nu sunteti noi”.
Cu dublu inteles, ca poate nu te prinzi.

Evrica 3 mai 2018 at 10:21

Iar copiezi ce spun altii papanas? Mai taci din gura ca te faci de cacao. Esti penibil

cititor 3 mai 2018 at 15:56

Sunt curios,cum interpreteaza doamna Pelea,expresia liberala ,,noi suntem voi”.Asta da cultura generala!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...