Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Alin Ignat, deputat de Alba: „Impostura tovarășilor Roman și Dumitrel a dat faliment: Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, din partea PNL, INVALIDATĂ definitiv de Curtea de Apel.”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Alin Ignat, deputat de Alba: „Impostura tovarășilor Roman și Dumitrel a dat faliment: Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, din partea PNL, INVALIDATĂ definitiv de Curtea de Apel.”

Exact cum am avertizat de multă vreme, planul lui Florinel și Dumitrel de a-l expune și de a-l folosi pe Silviu Ponoran pentru a aduna voturi, ca apoi să scape de el, înlocuindu-l cu bunul lor prieten Claudiu Răcuci, a dat roade.

Citește și: Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Contestație depusă în numele unui pacient internat la Psihiatrie

Doar că mai devreme decât se așteptau. Moții văd acum clar minciuna cuplului distructiv pentru Alba. Și bătaia de joc la adresa unui coleg, primar liberal, care a livrat rezultate partidului zeci de ani. Acești tovarăși care conduc astăzi PNL Alba nu dau doi bani pe proprii colegi și nu ezită o clipă să îi folosească pentru a-și obține pozițiile lor calde și privilegiile de care nu se mai satură.

Imediat de și-au atins scopul îi elimină ca pe o măsea stricată. Când am plecat din PNL și am arătat practicile securiste ale cuplului Roman-Dumitrel, știam ce vorbesc, iar ce se întâmplă azi cu Silviu Ponoran e doar o confirmare în plus.

Impostura conducătorilor care au dus PNL Alba în derivă iese la iveală și e doar începutul.

Pe 1 decembrie, eliberăm Alba de aroganța și impostura de la vârful PNL.

Cu decență.

Alin Ignat, deputat de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Reacția lui Silviu Ponoran după ce Curtea de Apel Alba i-a invalidat candidatura pentru Senatul României: ”Mi s-a luat un drept garantat prin Constituție fără să încalc prevederile legale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reacția lui Silviu Ponoran după ce Curtea de Apel Alba i-a invalidat candidatura pentru Senatul României: ”Mi s-a luat un drept garantat prin Constituție fără să încalc prevederile legale” Silviu Ponoran a postat duminică după-masa, la scurt timp după ce Curtea de Apel Alba a invalidat candidatura la Senatul României, un mesaj pe pagina de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea