Alimentarea cu gaze naturale în localităţile Cugir şi Vinerea va fi sistată sâmbătă, 28 septembrie

Pentru efectuarea unor lucrări specifice în sistemul de transport a gazelor naturale de către compania Transgaz S.A., E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localităţile Cugir şi Vinerea din judeţul Alba, în cursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie a.c., începând cu ora 9.00.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 16.00.

Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

alba 28 septembrie 2013 at 14:33

Ce idee buna sa sisteze gazul tocmai sambata….Gospodinele sunt cele mai fericite….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...