Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alexandru Sinea: „Beneficiez de prezumția de nevinovăție, colaborez cu organele de urmărire penală în vederea soluționării cauzei și aflării adevărului. Acest eveniment neplăcut nu îmi va afecta activitatea profesională, voi fi același om, aplecat spre nevoile tuturor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o noapte petrecută în arestul IPJ Alba și după ce a aflat că va fi cercetat sub control judiciar, Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a dat prima declarație. Acesta a postat pe facebook un mesaj prin care asigură cetățenii că faptele de care este acuzat nu au nici o legătură cu activitatea sa la conducerea DSP Alba, urmând să colaboreze cu organele de urmărire penală în vederea soluționării cauzei și aflării adevărului.

“Beneficiez de prezumția de nevinovăție și îi asigur pe toți cetățenii că voi depune, în continuare, toate eforturile în ceea ce privește exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Dorința mea, în acest moment, este să colaborez cu organele de urmărire penală în vederea soluționării cauzei și aflării adevărului. Ca și până acum, voi depune toate diligențele necesare pentru a facilita și urgenta soluționarea anchetei. La fel ca orice cetățean, beneficiez de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri definitive și vreau să-i asigur pe toți cetățenii județului Alba că acest eveniment neplăcut al vieții mele nu îmi va afecta activitatea profesională și voi fi același om, aplecat spre nevoile tuturor.

Presupusele fapte de care sunt acuzat vizează perioada 2013-2015 și nu au nicio legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu. În continuare, voi da dovadă de aceeași transparență în ceea ce privește relația cu mass-media, însă până la finalizarea cercetărilor nu pot da declarații deoarece urmărirea penală are caracter strict secret.

Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetățenii județului că voi fi în continuare de bună-credință și că voi depune aceleași eforturi pentru a fi în slujba lor, din postura de director al DSP Alba.” a transmis directorul DSP Alba.

Procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj a decis, miercuri dimineață, ca Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, să fie cercetat în continuare sub control judiciar.

Alexandru Sinea și alți 7 suspecți, au fost duși miercuri dimineața la Judecătoria Blaj, cu pentru mandat de arestare, în dosarul privind comiterea unor delicte silvice și evaziune fiscală. Aceștia au fost reținuți marți pentru o perioadă de 24 de ore, după ce poliţiştii din Alba, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 9 percheziţii la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 450.000 de lei, prin delapidare, fals intelectual şi tăiere, fără drept, de arbori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea