Rămâi conectat

Actualitate

Alexandru Rafila, despre restricțiile pe timp de noaptea: „Sunt importante în ţările în care transmiterea este foarte intensă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a explicat că restricțiile pe parcursul norpții sunt importante în statele unde transmiterea noului coronavirus este extrem de intensă.

„Restricţiile pe timp de noapte sunt importante în ţările în care transmiterea este foarte intensă. Aţi remarcat că se întâmplă în Franţa, se întâmplă în Germania, sunt chiar mai lungi decât în România. Pe de altă parte, ce mi se pare mie ciudat este această ruptură între raportările zilnice, între numărul de teste efectuate zilnic şi menţinerea restricţiilor.

Adică restricţiile sunt restricţii pe care putem să le respectăm, nu e niciun fel de problemă, dar care este realitatea situaţiei epidemiologice?

Dacă asta este realitatea situaţiei epidemiologice şi avem între 1.500 şi 3.000 de cazuri noi pe zi, înseamnă că România probabil că a trecut de perioada critică şi ar putea să se ia în calcul la nivelul Guvernului chiar şi ridicarea unora dintre restricţii, dar văd că acest lucru nu este discutat, pe de o parte, iar debandada în ceea ce priveşte testarea continuă”, a spus Rafila într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat dacă restricţiile pe timp de noapte sunt importante în condiţiile în care în România sunt raportate tot mai puţine cazuri noi pe zi de infectări cu noul coronavirus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea