Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alexandru Dăncilă: Mulţumesc cetăţenilor din Sebeş, Petreşti, Răhău şi Lancrăm

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În calitate de primar al municipiului Sebeş, ales în urma scrutinului din 10 iunie 2012, mă adresez dumneavoastră, atât în nume personal, cât şi în numele consilierilor locali aleşi din partea Uniunii Social Liberale Sebeş. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat la vot în număr atât de mare şi ne-aţi acordat încrederea pentru a gestiona problemele Sebeşului în următorii patru ani. Aşa cum am promis în timpul campaniei electorale, proiectele pe care le-am propus comunităţii sunt esenţiale pentru viitorul Sebeşului şi de aceea vom depune eforturi pentru ca ele să devină rând pe rând realitate.
Doresc, încă o dată, să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, mi-au dat votul lor şi fie ca acest mandat să consemneze, la finalul lui, un pas important în evoluţia Sebeşului, să ne îmbunătăţească viaţa, confortul urban şi să ne facă mândri că ne-am născut, am crescut, ne-am format şi trăim pe aceste frumoase meleaguri sebeşene.
Vă asigur că voi fi primarul tuturor, atât al celor care mi-au acordat votul de încredere, cât şi al celor care au alte opţiuni politice.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Alexandru DĂNCILĂ – primar al municipiului Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea