Rămâi conectat

Curier Județean

Alexandru Damian, noul arhitect șef al Municipiului Alba Iulia. Emil Popescu: „Suntem în plină reformă a administrației locale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Știu foarte bine că există așteptări mari de la noua administrație a municipiului Alba Iulia, iar unii și-ar dori ca toate proiectele pe care le-am propus albaiulienilor să fie înfăptuite cât mai repede posibil.

Și eu mi-aș dori ca toate reformele să poată fi făcute peste noapte. Schimbările necesită uneori timp și trebuie făcute gradual, pentru a putea obține rezultatele dorite.

Venirea lui Alexandru Damian în postul de arhitect șef este parte a reformei prin care trece Primăria Alba Iulia. Alexandru e un tânăr profesionist în care am mare încredere și alături de care sunt convins că vom găsi cele mai bune soluții pentru problemele de urbanism din Alba Iulia, un domeniu în care încă există multe deficiențe la nivelul orașului.

Nu puține sunt situațiile în care dezvoltarea orașului, atât pe orizontală cât și pe verticală, s-a făcut fără o viziune clară și pare că a ținut cont mai mult de anumite interese imobiliare și financiare decât de norme de urbanism, peisagistică ori estetică.

Sunt convins că alături de Alexandru Damian vom remedia tot ce se poate remedia, iar dezvoltarea viitoare a orașului va fi una echilibrată și cu respectarea tuturor nomelor urbanistice și, implicit, a legislației în vigoare.

Mulțumirile mele se îndreaptă spre Alexandru Romanițan și Adriana Gheorghescu pentru ajutorul dat administrației și orașului, în perioada în care au avut interimar responsabilități de arhitect șef și le urez succes în carieră și pentru viitoarele provocări profesionale.

Suntem în plină reformă a administrației locale. Urmează și alte schimbări în Primăria Alba Iulia, schimbări care vor avea la bază atât analiza internă, făcută împreună cu toți colegii din Primărie, precum și auditul extern recent încheiat.

Îmi doresc, și cred că asta ne dorim cu toții, o administrație eficientă și transparentă, cu un aparat de lucru profesionist, bine dimensionat și adaptat nevoilor actuale, o primărie care să răspundă cât mai eficient nevoilor fiecărui cetățean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea