Rămâi conectat

Actualitate

Alexandra Măceșanu a fost ucisă. Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei. Familia a fost anunțată!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandra Măceșanu a fost ucisă. Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei. Familia a fost anunțată!

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal.

Oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a confirmat, în direct la Antena 3, că IML în urma expertizei ADN a constatat că oasele din butoi aparțin copilei.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena3.

Surse judiciare au precizat, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiției că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea