Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALERTĂ în România: Încă 11 persoane sunt suspecte de infectare cu varianta coronavirus OMICRON 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALERTĂ în România: Încă 11 persoane sunt suspecte de infectare cu varianta coronavirus OMICRON

Informație de ultimă oră: România ar putea avea încă 11 cazuri noi infectare cu coronavirus. Anunțul a fost făcut astăzi de Adriana Pistol, reprezentanta INSP. Deocamdată, România are trei infectați cu Omicron. Pistol a anunțat că avem șase cazuri probabile și cinci suspiciuni de infectare.

Un nou caz cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România. Este vorba de un bărbat, contact al femeii din Brașov, care a fost repatriată din Africa de Sud.

Potrivit Ministerului Sănătății, noul caz a fost înregistrat la un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Brașov. Acesta este contact de familie cu pasagera cursei din Africa de Sud care a aterizat la București în data de 30 noiembrie 2021 și care a fost confirmată cu tulpina Omicron în data de 4 decembrie 2021. Bărbatul este izolat la domiciliu, iar starea sa de sănătate este bună.

Bărbatul este vaccinat cu schema completă de vaccinare. Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate trei cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea