Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alertă în Alba: A DISPĂRUT o femeie de 37 de ani din Aiud, după ce a plecat de la locuința și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba caută o femeie care a plecat de la locuința sa din Aiud și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 27 decembrie 2019, la ora 16.10, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o familie din Aiud cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 11,30, CLAYTON DACIANA CARMEN, de 37 de ani, a plecat de la locuința sa din Aiud și nu a mai revenit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Femeia are următoarele semnalmente:

• 172 cm înălțime;
• 60 de kilograme;
• Ochi căpriu, față ovală;
• Păr lung, vopsit blond;
La momentul dispariției purta blugi albaștri, bocanci negri și haină de iarnă vișinie;

Femeia a fost dată în urmărire, iar aproximativ 20 de polițiști și jandarmi din zona Aiudului o caută și la această oră.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională Maxim Mucenicu, elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, a obținut premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea