Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALERTĂ hidrologică: COD GALBEN și PORTOCALIU de inundații în Alba și alte județe, până vineri seara. Zonele vizate

FURDUI Alexandru

Publicat

în

ALERTĂ hidrologică: COD GALBEN și PORTOCALIU de inundații în Alba și alte județe, până vineri seara. Zonele vizate

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o alertă de cod galben de inundații valabil și pentru județul Alba, până la data de 1 septembrie, la ora 16:00.

COD GALBEN

În intervalul 15.09.2022 ora 16:00 – 16.09.2022 ora 24:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Vișeu – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, Iza – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, Lăpuș – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Maramureș), Tur – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Satu Mare), Someșul Mare – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Bistrița Năsăud), Someșul Mic – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Bihor și Cluj), Crișul Negru (județele: Bihor și Arad), Crișul Alb – bazin amonte S.H. Gurahonț și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Gurahonț (județele: Hunedoara și Arad), Arieș (județele: Alba și Cluj), Mureș – afluenții aferenți sectorului aval confluență cu râul Târnava (județele: Alba, Sibiu, Hunedoara și Arad), Bega Veche – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, Bega – bazin amonte S.H. Făget și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Făget – amonte S.H. Remetea (județele: Timiș și Arad), Timiș – bazin amonte S.H. Sadova și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Sadova (județele: Caraș Severin și Timiș).

COD PORTOCALIU

În intervalul 15.09.2022 ora 20:00 – 16.09.2022 ora 14:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Arieș – bazin amonte S.H. Câmpeni și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Câmpeni (județele: Alba și Cluj), Crișul Negru – bazin amonte S.H. Beiuș (județul Bihor), Crișul Alb – bazin amonte S.H. Vața de Jos și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Vața de Jos – amonte confluență cu râul Sebiș (județele: Hunedoara și Arad).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni Imagini foarte frumoase cu un râs într-o pădure din Parcul Natural Apuseni au fost filmate de o cameră de monitorizare a faunei. Râșii, cele mai mari feline din Europa, au auzul și mirosul foarte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea