Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alegerile prin ochii unui albaiulian, stabilit în SUA: Mulți americani sunt convinși că Trump nu va face prea mult pentru țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un albaiulian, care are cetățenie americană și a participat la scrutinul prezidențial, a declarat pentru ziarul ”Unirea”, că nici Donald Trump – președintele ales, nici Hillary Clinton nu sunt bine văzuți în SUA.

trump-hillaryOvidiu, albaiulianul stabilit în America, susține că mass-media a avut un rol foarte important în această campanie, Trump și-a finanțat campania singur, iar Hillary s-a bazat pe sprijinul unui contestat om de afaceri – George Soros.

”Hillary are probleme cu încălcarea legii, iar Trump este condus de limbajul banului. Mulți americani sunt convinși că Trump nu va face prea mult pentru țară, asta pentru că se gândește în primul rând la binele lui, adică la afacerile sale. Americanii nu mai cred în povești, nu cred că va veni un președinte care să facă ceva pentru ei și se bazează doar pe forțele lor pentru a schimba ceva în țară. Media a avut un rol important în această campanie, iar ea a fost de partea lui Hillary, care s-a bazat pe sprijinul unui contestat om de afaceri – George Soros, care alături de alți oameni de afaceri au ajutat mass-media. Aproape toate posturile TV din America au fost de partea lui Clinton, iar dacă urmăreai zi de zi emisiunile lor erai convins că Hillary va fi președinte.

Când vine vorba despre mitinguri, la Hillary veneau cam 200 de oameni, jumătate din ei fiind aduși printr-o cunoscută metodă: autobuzul. În schimb, Trump s-a bucurat de o mai mare popularitate; la mitingurile lui reușea să umple stadioane, pentru că e mult mai popular, dar contează ce va face de-acum înainte. Din păcate, democrata Hillary Clinton a trebuit să se lupte nu doar cu adversarul său republican Trump, ci și cu problema mult discutatelor e-mailuri. Ce spuneau e-mailurile? Cum vor fi fraudate alegerile, cum va incita la violență la mitingurile organizate de Trump, cum vor fi falsificate alegerile – totul era spus clar, fără teamă. Dintre jurnaliști, au fost câțiva care au colaborat cu Hillary – i-au trimis întrebările pregătite pentru una dintre dezbaterile Clinton – Trump, dar până la urmă reprezentanții media au avut de pierdut.

Cei ce au fost de partea lui Clinton și-au pierdut locurile de muncă pentru că atunci când e-mailurile au fost date publicității nimeni nu a intervenit să spună că totul e fals. Și erau zeci de mii de e-mailuri care nu au fost contestate! Dacă în e-mail spunea totul clar, oare ce au vorbit între patru ochi? E clar că americanii nu prea au încredere în Hillary – o consideră liberală, însă doar de fațadă. Ea nu e adepta păcii și a înțelegerii. Surprinzător, timp de 8 ani, cât a fost senator, nu a votat cu partidul său, ci cu adversarii! A fost mereu susținătoarea războiului și a violenței!

Nu are deloc personalitate, e o marionetă a celor care o susțin financiar! Trump și-a finanțat campania singur, nu a avut o fundație – ca și Clinton, dar nu și-a dorit președinția Americii pentru a pierde bani, ci pentru a câștiga mai mulți!”, a spus albaiulianul stabilit în America.

Trump și-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marți


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea