ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în judeţul ALBA| Clement Negruţ:”Am votat pentru o Românie mai frumoasă, pentru o Românie care să rămână pe traiectoria europeană”

negrut la vot04Deputatul de Alba Clement Negruţ s-a prezentat duminică la vot în jurul orei 9.00, la şcoala din Ciugud, comună în care îşi are domiciliul. Nu a venit singur, ci împreună cu soţia. Liderul Partidului Mişcarea Populară din judeţul Alba a precizat că a pus ştampila pentru “o Românie mai frumoasă, pentru o Românie care să rămâne pe traiectoria europeană”.

Obişnuiţa este o a doua natură, spune deputatul Clement Negruţ, care a venit să voteze încă de la primele ore ale dimineţii, aşa cum face de când se ştie că votează.

ELIT

” De când ştiu că votez, la ora 9.00 m-am prezentat la urne. Într-adevăr, e un moment important pentru ţara noastră. E un moment de răscruce aş putea spune, ţinând cont de ceea ce se întâmplă în jurul graniţelor ţării noastre. Am votat pentru o Românie frumoasă, am votat pentru o Românie care să rămâne pe traiectoria europeană. Să rămână înscrisă în relaţiile bune cu regiunea Nord-Atlantică. Am votat pentru ca toţi să o ducem mai bine în ţara noastră. Toţi promit lucrul acesta, dar eu cred că se şi poate realiza”, a declarat liderul PMP Alba, la ieşirea din cabina de vot.

Mihail David - 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

Clement cel nou 2 noiembrie 2014 at 14:08

Madam de Plescoi va avea multe succesuri …

dolfi 2 noiembrie 2014 at 14:31

si poșeturi vuitton

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...