ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu şi Călin Potor: Schimbăm Alba ÎN BINE!

ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu şi Călin Potor: Schimbăm Alba ÎN BINE!

În 2012 Uniunea Social Liberală a început schimbarea în bine a României. Din 9 decembrie vrem să schimbăm în bine şi judeţul Alba! Oamenii din Alba au nevoie de locuri de muncă stabile şi bine plătite şi pentru aceasta înfiinţăm poli de dezvoltare economică în zona Teiuş – Alba Iulia, construim o sală polivalentă modernă şi susţinem proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” care ar aduce zeci de milioane de euro şi ar crea numeroase locuri de muncă. Alba Iulia trebuie să fie un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii! Vrem să facem legi corecte şi europene în beneficiul oamenilor din Alba, iar una dintre acestea va fi pentru prima întabulare a terenurilor fără taxe.
Pentru ca toate acestea să devină realitate e nevoie de un guvern puternic, corect, susţinut de o majoritate parlamentară stabilă. Noi garantăm să îl susţinem în Parlament doar dacă este de partea României şi a românilor în mod cinstit.
Acum a venit momentul să ducem schimbarea până la capăt cu hotărâre, competenţă şi solidaritate. Suntem hotărâţi, suntem competenţi, suntem puternici şi suntem uniţi. Avem un proiect pe termen lung pentru România. Vrem să restabilim încrederea oamenilor în instituţiile democratice şi în regulile lor. Să aşezăm instituţiile statului şi raporturile între oameni pe baze normale. Vrem să câştigăm aceste alegeri pentru că împreună avem de reconstruit o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi, cel mai important, va avea demnitate.
În 9 decembrie redăm România românilor! Avem însă nevoie de VOTUL TĂU! Pentru Alba! Pentru România puternică!

Soluţii pentru
oamenii din Alba

Locuri de muncă stabile şi bine plătite prin atragerea unor investitori importanţi în judeţul Alba

Principala problemă a oamenilor din Alba sunt locurile de muncă. Au nevoie de slujbe stabile şi bine plătite, iar un parlamentar poate şi este obligat să susţină şi să promoveze potenţialul zonei pe care o reprezintă astfel încât să atragă investitori pentru crearea de locuri de muncă. Teodor Atanasiu şi Călin Potor vor susţine, împreună cu Guvernul USL, crearea unor poli economici de dezvoltare pentru investitori în zona Alba Iulia – Teiuş, măsură care va crea locuri de muncă şi va scăpa Alba de locul ruşinos pe care se află în topul şomajului naţional.

Alba Iulia trebuie să fie un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii!

Teodor Atanasiu este ministrul Apărării Naţionale care a redat Cetatea din Alba Iulia comunităţii locale. Ca senator, Teodor Atanasiu doreşte să facă mai mult: să ajute Universitatea din Alba Iulia să primească spaţii ale Armatei pentru a dezvolta un campus şi un centru de cercetare la standarde europene. Senatorul Teodor Atanasiu, deputatul Călin Potor şi Guvernul USL pot transforma Alba Iulia într-un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii!

lAlba Iulia merită să devină „Capitală Culturală Europeană”!

Teodor Atanasiu şi Călin Potor militează pentru „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” –proiect care ar aduce oraşului faimă internaţională, zeci de milioane de euro şi mii de locuri de muncă. Un pas important va fi construirea unei săli polivalente inclusă deja în planurile Guvernului USL, în urma solicitărilor liberalilor Teodor Atanasiu şi Călin Potor.

LEGI CORECTE ŞI EUROPENE în beneficiul oamenilor din Alba!
Teodor Atanasiu şi Călin Potor îşi propun să promoveze în Parlamentul României legi corecte şi europene în beneficiul oamenilor, iar una dintre acestea va fi pentru prima întabulare gratuită a terenurilor.
PRIMA ÎNTABULARE a terenurilor GRATUITĂ prin lege!

Problemele legate de proprietatea terenurilor sunt ridicate frecvent de oamenii din Alba, în special din zona rurală, care de cele mai multe ori amână să-şi reglementeze regimul juridic al proprietăţilor din cauza taxelor mari pe care le au de achitat. Teodor Atanasiu şi Călin Potor îşi propun să promoveze în viitorul Parlament al României o lege prin care prima întabulare a terenurilor să fie scutită de taxe.

Teodor ATANASIU şi Călin POTOR – au experienţa, forţa şi capacitatea de a SCHIMBA ALBA ÎN BINE!


30 de răspunsuri la “ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu şi Călin Potor: Schimbăm Alba ÎN BINE!”

 1. A mai ramas putin! De azi „intr-una”,scapam definitiv de PDL! Orcum, e deja in moarte clinica!

  • de bruma de stabilitate economica „ne-a scapat” in numai 7 luni, guvernul de grajdani a lui Copy(soiul)-ponta: scumpiri,gaze,energie,preturi alimente,carburanti,taxe, blocari pe toate fronturile la investitii, somaj la Oltchim,Arpechi,Mechel,etc, blocarea fondurilor europene, noi imprumuturi la FMI,etc,etc.Adica numai lapte si mierea promisa in iarna trecuta.Serveste popor roman si te veseleste(daca mai poti).

   • Vezi ce-ti scrie ala de mai jos? „Nu te mai droga ca nu iti face bine” -„da, pt ca” pana mai ieri postai cu un pseudonim tare neaos! Ti-e rusine tataie? Sau ti-e frica ca (cacofonie „anume”) in curand „o iei” pe cocoasa, stimabile? Si totusi „da, pt ca” e foarte greu sa refaci in (numai) 7 luni ce au napastuit altii in aproape 4 ani…Dar lasa ca de luni, dupa ce va tragem cateva suturi in cur, incepem pe indelete…(PS. Hai ca ti-am ridicat la fileu, „baga mare”!-„Ghici ghicitoarea mea”- vorba lui Bula, ce incepem?!!)

    • Tu in ultimii 22 de ani unde ai fost, batrane? La fosilizat!? Ce „au napastuit altii in aproape 4 ani”, dom’ antichitate? Nimicurile lasate de lupii PSD, acum in blana schimbata, marca USL. E de brand, dom’le!

     Iti zic o „poanta”, Merkel va *** la fondurile europene fara Baselu’, dupaia va *** pe voi in prograse, locuri de munca, universitati si centre europene, in afara Europei, pupand dosuri de rusi. Ca eu daca pot, o iau pe ruta Austia-Germania. Cat mai departe de fosilele din tara asta.

     N-AI CU CINE!

     • Mai stiu pe unu’ care „hahaie” ca proasta-n „pix”, te-ai molipsit amice de la mentorul tau? Cat despre Austria-Germania – Drum bun, dar sper sa nu pleci mai devreme de 9 dec. ca sa-ti pot da „na na la fundulet”!

  • Mai ”nimeni” ce esti! PDL -ul asta pe care il tot hulesti cu inconstienta a facut cel mai important lucru pentru Romania: a slabit pe cai democratice partidul lui Iliescu astfel incat sa nu mai poata castiga niciodata singur alegerile. Dupa ce vei vedea rezultatele din decembrie vei vedea si ca segmentul de dreapta nu mai poate sa scada sub 25-30% niciodata in Romania si asta e foarte bine.

 2. Oameni seriosi si propuneri concrete precum cea a legii de prima intabulare a terenurilor gratuita.Felicitari

   • Te cam inseli; „succesul” lui hava si dumitrel de la alegerile locale merge mana in mana cu remorca plina de NUP-uri a celor doi. Albaiulienii nu sunt prosti cum ar vrea pedeleul.

 3. Cel mai periculos schelet din şifonierul politic al preşedintelui PNL a ieşit la lumină, sâmbătă seara, la postul B1 TV, o dată cu o serie de documente făcute publice de jurnalistul Cătălin Prisăcariu. Acestea indică faptul că, în anul 2000, Crin Antonescu, pe atunci Ministru al Tineretului şi Sportului în guvernarea CDR a semnat actele de punere în posesie a BTT (Biroul de Turism şi Tranzacţii, fost de Turism şi Tineret înainte de 1990), cu suprafeţe mari de terenuri(17 ha) în zone imobiliare de gradul zero, cum este parcul Herăstrău.

  • Domnule Cacarau, nu stiu cine ti-a pus numele asta, dar te-a nimerit bine. Pana una-alta PDL ascuns in spatele ARD (Alifii Rectale Delicate) a taiat salarii, pensii, alocatii, a inchis spitale lasand oamenii bolnavi sa moara cu zile, si-a batut joc de invatamantul romanesc distrugandu-l, a lasat bolnavii de cancer fara morfina si citostatice, a falimentat economia, a distrus miscarea sindicala si pe cea studenteasca, etc. etc. Nu mai vreau sa aud de basescu si de pdl. Ne-am saturat de mafia PDL-ARD!.Vreau sa ramana guvernul Ponta care a inceput sa schimbe lucrurile in bine. Pentru asta votez candidatii USL fara nici o rezerva. Votez Calin Potor si Teodor Atanasiu! Si toti oamenii cu bun simt ii vor vota pe 9 decembrie.

   • Motivul pentru care tara nu a mai avut sprijin financiar este pentru ca se baza pe import, taxe si impozite, si multe guri de hranit in sistemul bugetar. Pacat ca nu ai nici macar cea mai simpla perspectiva la cum functioneaza economia tarii, de unde trebuiau sa vina si banii pentru cele enumerate mai sus, dar ai cuvant de critica. Pur si simplu esti din speta chiorilor cu gura mare.

 4. Tintele USL in Alba Iulia si in judetul Alba:
  – 10.000 de noi locuri de munca pe ansamblul judetului dupa 4 ani.
  – Atragerea a cel puțin cate unui investitor major, cu peste 400 de angajati, in cel puţin 5 zone diferite ale judetului (Alba Iulia-Sebeș, Apuseni, Aiud-Ocna Mureș, Cugir și Blaj) – pe specificul economic identificat al zonei.
  – Crearea a cel putin cinci poli de dezvoltare economica la nivel de judet ce vor avea fiecare in centru o zonă de dezvoltare economică sau de faceri cu infrastructura necesara.
  – Fiecare pol economic va fi gandit integrat cu cate o zona de dezvoltare socioeconomica ceea ce implica componente de: infastructura, educatie – inclusiv invatamant profesional de profil si de specialitate, infrastructura de sanatate.

  • Cred ca daca USL, si-ar fii propus in Alba sa realizeze, „un port interstelar”, sau o Ambasada extrateresta, era mai usor de realizat!

  • Cum de va mai rabda pamantul, nesimtiti mincinosi si divaganti ce sunteti?
   Cum ve-ti face mai tractoristi mincinosi?
   Un singur lucru este cert: va pute gura la amandoi!
   Ghici de la ce?

 5. votati candidatii USL. Avem un parlament al penalilor si nu vrem sa stricam structura tocmai noi la Alba

 6. In „bine” pentru voi, lichelelor, ca ati furat tot ce se poate fura in Romania!

 7. FOARTE BINE A REMARCAT UN CITITOR DE MAI SUS! 😀 „Potor si Atanasiu:schimbam Alba in binele nostru” :))
  Acesti doi oameni politici au avut la dispozitie 4 ani,in care puteau sa faca bine pentru Alba,luptandu-se pentru ea de acolo,din Camera Deputatilor!

  • Puteau sa se tot lupte stimabile Alex, problema e ca la Camera Deputatilor „numaratoarea” o facea Roberta, despre care stim cu totii cum numara – tot din doi in doi!

   • Din doi in doi, trimitem doi, deci macar unul din USListi prindea clanta. Dar si asa, tot nimic…

 8. Cred ca nu ati inteles bine ” Schimbam Alba in binele nostru propriu si personal (dottor Putorina si Eutanasiu)

 9. USL-istii incurajeaza coruptia, hotia si penalii. Sunt trup si suflet, alaturi de ei.
  Iata cateva exemple: Bivolaru, Adrian Nastase, Mircea Diaconu,Catalin Voicu, Victor Paul Dobre, presedintele consiliului judetean Arges Nicolescu, I. Stan etc.
  Alegeti USL si ,,totuil va fi bine”, nimic nu se va schimba. ICCJ, DNA, ANI, CSM,CCR, Avocatul poporului si alte institutii ale statului vor intra in subordinea Guvernului pentru „mai multa siguranta”, pentru linistea poporului roman. Votati USL si…dictatura va renaste. Tot este poporul roman nostalgic dupa vremurile trecute. Ce ne trebuie, noua, democratie? Ce ne trebuie libertatea de exprimare? Ce ne trebuie Spatiul Shenghen? Ce ne trebuie fonduri europene?

  Dragi romani,desteptasti-va si hai pe 9 decembrie sa incercam ca sa scapam de acest USL care vedeti si voi ce poate sa faca atunci cind guverneaza tara asta !
  Va dati seama daca astia dupa 9 decembrie se instaleaza la guvernare pt. multi ani .cam ce se va intimpla cu noi si cu tara asta?

 10. echipa Usl este capabila de asa ceva echipa ARD dc este in stare? sa fure bani:-j rusine !!!!