Ziarul Unirea

Alegeri parlamentare 2012 – Călin Potor: clădim împreună

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Alegeri parlamentare judeţul Alba 2012 – Călin Potor: clădim împreună.

A venit timpul să lăsăm deoparte toate patimile şi toată încrâncenarea din ultima perioadă. Trebuie ca lucrurile să fie făcute împreună, ca eforturile să se concentreze pentru binele nostru al tuturor. Problemele cetăţenilor sunt şi ale noastre, ale politicienilor. Eu cel puţin, voi face tot posibilul ca acestea să fie rezolvate în cel mai scurt timp.

ELIT

Colegiul Alba Iulia, respectiv reşedinţa de judeţ, comunele Ciugud, Daia Română, Berghin şi Ohaba, are şi va avea în mine un parlamentar responsabil, care se bate la Bucureşti pentru ca vocea cetăţenilor să fie auzită. Şi nu doar auzită ci şi luată în seamă. Pentru că sunt atâtea lucruri de făcut.

Avem nevoie de locuri de muncă. Foarte multe locuri de muncă, pentru că mii de oameni sunt şomeri şi se văd puşi în imposibilitatea de a-şi întreţine familiile. Nu este normal să se întâmple aşa. Nu contează a cui este vina, dacă există o vină, că în colegiul meu şomajul a ajuns la un nivel alarmant. Depinde însă de noi ca cetăţenilor să li se ofere şansa de a avea un loc de muncă decent. Împreună cu colegii din USL vom depune toate eforturile pentru atragerea de investitori în zona Alba Iulia. Nu este imposibil. Cu multă muncă şi seriozitate se pot crea locurile de muncă de care este atâta nevoie.

O parte din aceste locuri de muncă se vor crea prin implementarea programului de reabilitare termică a locuinţelor, pe care USL l-a anunţat încă de acum 6 luni. Reabilitarea termică a locuinţelor şi instituţiilor publice din Alba Iulia, Ciugud, Daia Română, Berghin şi Ohaba va duce la apariţia de locuri de muncă în zonă şi la creşterea confortului cetăţenilor.

Vom continua proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020”. Pentru că este un proiect realizabil, care va crea 3.500 de locuri de muncă şi va atrage investiţii de 300 de milioane de euro. Cu sprijinul autorităţilor locale şi judeţene, la care se va adăuga ajutorul necondiţionat din partea guvernului, Alba Iulia va deveni o destinaţie turistică pe harta întregii lumi. În acest fel Cetatea Alba Carolina, comoara noastră a tuturor, va fi pusă în valoare şi va deveni polul de dezvoltare al municipiului şi nu numai.

Parte din interiorul Cetăţii se va transforma în campus universitar. Deja au fost făcute demersurile la ministerele de resort pentru ca Universitatea „1 Decembrie 1918” să primească mai multe clădiri care au fost folosite de armată. Urmează ca după preluare acestea să fie transformate în campus universitar, iar Cetatea să fie, în acest fel, plină de viaţă.

Nu am uitat nici Sala Polivalentă. Este nevoie de o sală polivalentă şi ea se va face. Nu mai discutăm despre utilitatea ei, pentru că cetăţenii ştiu că suntem singura reşedinţă de judeţ din ţară rămasă fără o sală polivalentă. Iar fondurile pentru finanţarea acesteia vor veni de la Ministerul Dezvoltării şi din partea Uniunii Europene.

Sănătatea însă este cea mai importantă dintre toate. Voi lupta ca prin noua lege a sănătăţii toate unităţile din sistemul medical de urgenţă să fie bugetate direct de la bugetul de stat. Nu doar Ambulanţa şi Unităţile de Primiri Urgenţe ci şi Spitalele de Urgenţă, cum este şi cel din Alba Iulia. Aici mă gândesc la noul spital judeţean de urgenţă din Alba Iulia, al cărui proiect există şi aşteaptă doar bugetarea. Sistemul de urgenţă este o PRIORITATE NAŢIONALĂ. Pentru că salvează vieţi.

Sunt probleme care vor fi rezolvate dincolo de culoarea politică sau simpatiile personale. Am fost, sunt şi voi fi aproape de cetăţenii din Alba Iulia, Ciugud, Daia Română, Berghin şi Ohaba. Pentru că îmi propun să clădim împreună. Pentru binele nostru, al tuturor!

CĂLIN POTOR, deputat USL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Consilierii județeni PSD Alba: Eșec la licitația CJ Alba privind transportul public de persoane. Soluția propusă de PSD

Conducerea Consiliului Județean Alba înregistrează un prim eșec la licitația privind transportul public de persoane prin curse regulate, după ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

40 Comentarii

Gogomanul 12 noiembrie 2012 at 17:58

Doctore succes!
Nu cred in cele declarate in articol, dar te votez, măcar votez un albaiulian get beget, care chiar dacă vb mai puțin in ultima perioada, nu uita de comcitadinii săi.

Gogomanul 12 noiembrie 2012 at 17:59

„concitadinii”

Lecitin 12 noiembrie 2012 at 23:33

Mai Potorina, tu chiar crezi ca am uitat ce ne spuneai acum 4 ani ?
Atunci PSD era rau si PDL bun, acum e invers ?
Prea ne iei de prosti.
Sa-ti fie rusine !

adevarul 12 noiembrie 2012 at 18:41

Voteaza-l pe dottore-cacarau cu trei maini dar nu mai spune nimanui ca-i albaiulean,ce a facut asta pentru Alba Iulia in afara de burta si mangoti?…adevarat cate o mica gainarie ca viceprimar, datorii pe la spital si „traseu” in parlament,intradevar are mari „merite”!

Gelu C 12 noiembrie 2012 at 18:31

Vai si amar de dottore Putorina. Nu a fost in stare sa administreze un spital. In afara de faptul ca a dormit 4 ani cu ce se poate lauda ? A atacat intr-una autoritatile locale in loc sa construiasca impreuna ceva pentru orasul nostru. Culca-te la loc dottore!

W 12 noiembrie 2012 at 18:53

Tu la viata ta ai fost in stare de ceva ? Intreb si eu asa daca tot de dai in spectacol…

@W-de ce nu WC 12 noiembrie 2012 at 19:45

Sa ti-o servesc la papit… vezi ca-s in stare de ceva si nu de ebrietate ca si dottore!

W 12 noiembrie 2012 at 19:59

Da ? Esti jenant in continuare Gelule…

Gelu C. 13 noiembrie 2012 at 12:38

Mai draga W am facut si eu ceva i-am tras-o lui mamica ta cea buna si ai iesit tu mare prost sau proasta

nicu ion 12 noiembrie 2012 at 18:38

Posterul este foarte bine realizat! Va doresc mult succes si va votez cu toata increderea!

agora 13 noiembrie 2012 at 6:07

Mai ales mainile. Parca a cazut intr-un…jeleu de cacao cu ele.

mincinosu 12 noiembrie 2012 at 18:47

Ce cladesti bai mincinosule ce-ai demolat de cand sugi,degeaba banii statului?Sa-ti fie rusine cacarau de cacareaza.

mda 12 noiembrie 2012 at 18:56

E bine cand iti faci poze cu realizarile unuia pe care l-ai facut in toate felurile, asai?? RUSINE

W 12 noiembrie 2012 at 19:13

Care realizari ? Sau poate te referi la cele ale imparatului Carol al VI-lea incepand din 1715 ? Sau mai nou „imparatul local” isi aroga si constructia portii a III-a a Cetatii in anul 1715 ? O fi reincarnarea lui Carol al VI-lea… Sunteti fenomenali voi lingaii „portocalii” !

mda 12 noiembrie 2012 at 21:05

Pupincuristule, CIOCU MIC!! Du-te cu Becali la oi.

Aurelian 12 noiembrie 2012 at 19:32

Potorina, groapa de gunoi a politici de mahala balgradeana te asteapta, „okos-ule”!

trecator 12 noiembrie 2012 at 19:47

Si pe Nistor ce-l asteapta ? ca tot veni vorba… astazi statea ca un prost in fata la Blue HoRRorS si nu-l baga nimeni, din cei care treceau pe acolo, in seama.

@aurelian 12 noiembrie 2012 at 19:49

Da-le la nas Aurele la toti plagiatorii,cacarezele si cacaraii din marea hazna usl!

Alex Danila 12 noiembrie 2012 at 20:30

Se pozeaza Potor cu Poarta a III-a,de parca el ar fi restaurat-o!! Iar promisiunea cu „Campus universitar in Cetate” e ceva la care s-au inceput DEJA demersurile.Cu alte cuvinte,se lauda cu ce nu e al lui!
Iar „contiunam proiectul Alba Iulia-Capitala Culturala Europeana” e o minciuna si mai mare!!! Ce intelegeti prin „continuam”,atata timp cat nici nu s-a inceput??!! A facut ceva Roman cu proiectul asta?!?! Singurul lucru facut in domeniul asta e lipirea de abțibilduri ,cu acest proiect,pe stalpii semafoarelor si pe statiile de autobuz… Cu chestia asta nu ne mai mintiti!! In tot timpul asta,Potor si Roman ar fi putut munci la proiect de-adevaratelea,daca il doreau intr-adevar sa fie realizat! Dar ma indoiesc ca Potor s-a zbatut pentru Alba Iulia,de acolo,din fotoliile comode ale Camerei Deputatilor!!

@alex danila 13 noiembrie 2012 at 13:44

Bai pupincurist portocaliu ai aparut cu ineptiile tale…du-te da sfaturi la candidatul Blejnar de Alba-Iulia si nu mai manca atata rahat ca te intoxici.

arthur 12 noiembrie 2012 at 20:37

sper sa reusiti sa faceti acest lucru….noi o sa va sustinem!

Besnik 12 noiembrie 2012 at 23:28

La multi ani domnule Potor. Am toata increderea ca vom avea in orasul Alba Iulia un sistem medical bine pus la punct si in cel mai scurt timp un spital dodat cu aparatura de ultima generatie. Deja a si inceput procesul. Felicitari !

Ioan Pop 13 noiembrie 2012 at 8:41

@Besnik

Amenajarea spitalului judetean se face de catre Consiliul Judetean Alba. Cand a fost Putorina director nu s-a facut nimic. Putea in spital a mancare de iti venea rau, salile erau dezastruoase, au fost achizitionate aparate medicale pe o gramada de bani dar le-a tinut sub cheie si nu le-a pus in functiune a artat cu ele pana a expirat garantia acestora. Foarte bun gospodar Putorina.
Vreau sa ma ajutati sa aflu ce a facut in acesti 4 ani in afara de traseism si concedii pentru achizitionare de blanuri ?

Cruda Soarta 13 noiembrie 2012 at 8:26

…ce simbolizeaza pozitia miinilor tipului din afis?

danuta 13 noiembrie 2012 at 19:01

eu am impresia ca a prins ceva mare si moale …

Aurelian 13 noiembrie 2012 at 20:01

A pirdut banii in opzitie, si acum are chef sa adune, ca sa-sui recupereze baguba, ca si Eutanasiu!

Selena 13 noiembrie 2012 at 8:35

Candidatii USL pot reprezenta cu Adevarat judetul Alba

Grigore 13 noiembrie 2012 at 8:45

Fain afis ! Parca ar avea crampe. S-ar putea trata singur dar nu cred ca isi mai aduce aminte ca nu a profesat, intotdeauna a fost tot sef.

Nicolae P 13 noiembrie 2012 at 8:47

Ceasul de pe afis simbolizeaza faptul ca ti-a sunat ceasul? Dormi in pace dottore Putor – cacarau

un1k 13 noiembrie 2012 at 9:16

Pentru ca vreau sa avem un viitor o sa votez USL !

ciobanel 13 noiembrie 2012 at 10:25

Si altii au avut viitor… de rahat votant Ilici-fsn=usl.

Dan T 13 noiembrie 2012 at 9:55

Sunt simpatizant P.N.L. de la aparitia acestui partid , dar in acest an nu voi vota pentru camera deputatilor pe acest traseist Potor. Cosider ca putea fi desemnat un alt candidat pentru acest colegiu nu un traseist politic, un PNL-ist “pur sange”. PNL va avea din partea mea un vot pentru senat pentru deputati niciodata.

km0 13 noiembrie 2012 at 10:15

Orice ar fii, trebuie sa recunoastem, cu deputati si senatori de la PDL/ARD , Alba Iulia nu are unde sa mearga decat in jos!. Guvernarea o sa fie USL si cred ca ar fii bine sa avem si noi la Bucuresti oameni care vad interesul orasului nostru si care o sa fie luati in seama in parlament.

Votam USL pt ca e singura varianta buna!

Potor 13 noiembrie 2012 at 10:15

Cu manutele astea doua va omor speranta voua

cristi 13 noiembrie 2012 at 10:50

doar potor ne poate reprezenta cu profesionalism , a fost acolo si stie ce e de facut . Mult succes

Freelancer89 13 noiembrie 2012 at 17:33

Se pare ca proiectul in care cred si lupt (Alba Iulia Capitala Culturala Europeana)este sustinut si de acest om, ceea ce poate decat sa ma bucure. Un motiv in plus pentu mine si pentru oras, sa il votez. Multa bafta domnule Potor!

alinuta 13 noiembrie 2012 at 18:55

ai dreptate don doctor ..foarete multe locuri de munca …dar foarte multe ..capitala culturala …iute foarte iute ,pana nu ii prea veche ideea …sala polivalenta dupa munca toti la sala ..asa ii moda nu .. bati apa in piua …si ce am vazut si nu imi place este poza din afis nu ca nu a ti arata bine dar este din timpul cand erati cu ceilalti ,nu era mai intelept partid nou poza noua ca poza veche partid nou nu prea tine don doctor ..

Sophie 13 noiembrie 2012 at 19:14

Cata ciuda din partea PD-L-ului,ma amuzati mai baieti 🙂

danuta 15 noiembrie 2012 at 10:35

sophii…de atat amuzament sa nu faci ceva boala si sa fi nevoita sa te trateze don doctor…cu cata medicina stie poti sa mori …

Stagiar 14 noiembrie 2012 at 22:22

Dincolo de lupta asta crancena a postacilor de partid, ecuatia poate fi usor simplificata.Avem de ales intre un semianalfabet care nu stie sa scrie corect romaneste (Nistor) si un om care a dovedit ca stie sa scrie corect romaneste,doar ca nu a fost foarte activ in judet; intre doi bugetari:unul (Nistor)care a fost platit de stat sa omoare firme si sa calareasca prin amenzi toti oamenii de afaceri din Alba si altul (Potor)care a fost platit de stat sa lupte pentru viata oamenilor in spitalul pe care l-a condus pe vremea cand Dumitrel era un biet si amarat somer.Trebuie sa admitem,fie ca ne place fie ca nu,alegerea este acum una foarte simpla.Nu poti vota cu Nistor,care a contribuit la inchiderea a peste 1000 de firme, dar apoi sa ne lamentam ca vai vezi Doamne Alba e pe ultimul loc in tara la locuri de munca.Pai firmele s-au desfiintat ca urmare a activitatii lui Nistor si a controalelor lui nenorocite!!!!Acuma are tupeul sa ne ceara votul? Poate ca nici Potor nu o fi cel mai potrivit,dar in mod sigur Nistor nu poate ajunge deputat!

Comentariile sunt oprite