Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alegeri locale 2020, Liderii PSD Alba, REZERVAȚI în declarații. Așteaptă numărarea voturilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urnele de vot au fost oficial închise, iar alegerile locale din acest an au luat oficial sfârșit. Partidul Social Democrat, prin cei mai importanți membri ai săi, se vor adresa alegătorilor și susținătorilor lor doar după numărarea voturilor.

Liderii social-democrați ai județului Alba s-au strâns la sediul partidului din orașul nostru, pentru a comenta parcursul acestei zile.

Uniți, aceștia au stat fermi pe ,,pozițiile” lor și au transmis mesaje de încurajare și de mulțumire pentru toți alegătorii care și-au încredințat votul partidului și, nu în ultimul rând, ,,feței” din spatele asigurărilor lor pentru un viitor mai bun.

Deputatul Ioan Dîrzu, Președintele PSD Alba, a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că se dorește ca și partidul să își mențină actualele primării și, dacă se poate, să ,,câștige” altele noi. De asemenea, înfrângerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a fost o surpriză pentru echipa social democraților, aspect ce urmează a fi discutat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea