Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri europarlamentare 2014: PDL Alba, primii la lipit afișe – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Deși startul campaniei electorale s-a dat în această noapte la ora 00.00, reprezentanții partidelor politice din Alba Iulia nu s-au grăbit să iasă la lipit afișe.

Afise PDL04Primele afișe care au fost lipite în Alba Iulia sunt cele ale Partidului Democrat Liberal, membrii TDL au iești pe străzi după aproape 20 de ore de la startul campaniei. Interesant este faptul că afișele nu promovează un candidat, ci partidul politic, sloganul fiind „Europa în fiecare casă”, iar mesajul sugerat este PDL – cea mai bună echipă pentru România. 

La alegerile europarlamentare judeţul Alba este reprezentat de primarul Mircea Hava care ocupă locul 11, unul neeligibil. De altfel, primarul Albei Iulia a arătat că nu doreşte un scaun la Bruxelles deoarece are treabă „acasă”.

Pentru moment, PDL nu a făcut „risipă” de hârtie, afişele fiind lipite dispersat şi doar în zonele importante ale oraşului. Cu siguranţă, în cursul zilelor următoare acestea se vor înmulţi, mai ales dacă vor fi rupte de adversarii politici sau vor cădea din cauza condiţiilor meteo.

[nggallery id=1553]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea