Ziarul Unirea

Alegeri europarlamentare 2014: PDL Alba, primii la lipit afișe – FOTO

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie
  • Deși startul campaniei electorale s-a dat în această noapte la ora 00.00, reprezentanții partidelor politice din Alba Iulia nu s-au grăbit să iasă la lipit afișe.

Afise PDL04Primele afișe care au fost lipite în Alba Iulia sunt cele ale Partidului Democrat Liberal, membrii TDL au iești pe străzi după aproape 20 de ore de la startul campaniei. Interesant este faptul că afișele nu promovează un candidat, ci partidul politic, sloganul fiind „Europa în fiecare casă”, iar mesajul sugerat este PDL – cea mai bună echipă pentru România. 

La alegerile europarlamentare judeţul Alba este reprezentat de primarul Mircea Hava care ocupă locul 11, unul neeligibil. De altfel, primarul Albei Iulia a arătat că nu doreşte un scaun la Bruxelles deoarece are treabă „acasă”.

ELIT

Pentru moment, PDL nu a făcut „risipă” de hârtie, afişele fiind lipite dispersat şi doar în zonele importante ale oraşului. Cu siguranţă, în cursul zilelor următoare acestea se vor înmulţi, mai ales dacă vor fi rupte de adversarii politici sau vor cădea din cauza condiţiilor meteo.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

12 Comentarii

Emilia 25 aprilie 2014 at 20:51

Doamne fereste!!!Oare chiar nu citeste nimeni ziarul asta?Cine crede ca mai castiga PDL-ul ceva? Sau Hava? Vrem de lucru, vrem firme mari, industrie, locuri de munca, magazine mari-cu preturi ca in orasele mari, ca sunt 3 si trag pielea de pe noi. DA, cu siguranta nu se citeste ziarul…Oare e comandat de PDL ? :))))))))))))

Pantilie 26 aprilie 2014 at 7:52

Când o plecat Văsălie vecinu meu în armată, i-o zâs lu mumă-sa “hai mamă să te pup, că nu te mai văd pănă-i …. scula …” Apăi şi io cred tot aşa, că pănă-i … scula… nu va mai ajunge PDL-u la guvernare !
Mumă-sa l-o linistit si i- o zâs „ lasă Văsălie că-i vini tu odată înapoi, da’ să stai liniştit că pănă-i … scula nu mai ajunge PDL-u la guvernare „ Desigur, mumă-sa lu’ Văsălie s-o esprimat mult mai urât, da’ mie mi ruşâne să spun chiar cum o zâs ea … Să nu fi auzit ce porcării şi ruşini o zâs despre PDL şi Băsescu, că şi Văsălie s-o speriat, că i-o zâs lu mumă-sa „taci mamă că te aude cineva ş-oi păţâ şi eu pe când mă întorc acasă să nu te mai găsesc, că parcă aşa ar fi ameninţat-o pe una de-i senatoare, dacă nu-şi vede de treabă …” No !

Horea 26 aprilie 2014 at 12:23

@Pantilie

No!?
Si n-ai spus finalul: cea gasit Vasalie acasa cand s-a intors din armata?

Pantilie 26 aprilie 2014 at 15:06

Păi Văsălie încă-i în armată, mai are pănă în februarie, n-o fost decât odată în permisie şi şi atunci o fost tare năcăjit, că l-o fost văzut la televizor tot pe Băsescu, care cică o transformat PDL-u in PRM sau PMP, că nu prea o ştiut despre ce e vorba şi tare s-o cătrănit, că l-o şi certat pe tată-so că “no fo în stare el, împreună cu tot satu şi toată ţara asta să-l dee jos pe impostor” ! Aşa s-o esprimat Văsălie, o fi auzit cuvântu ăsta impostor de prin armată, că drept să spun nici eu nu prea ştiu ce înseamnă impostor, doar că Văsălie o zâs să stau liniştit, că de Băsescu-i vorba ! Da’ tată-so so scuzat, că o zâs că mai mult de 7 milioane de oameni l-ar fi trimăs acasă pe Basescu dar că acesta nu ar fi dămisionat, că cică ar fi năsimţit. Acum eu nici ce înseamnă năsimţit nu ştiu, numa că Văsălie o zis că tot de Băsescu-i vorba … Numa că Văsălie o plecat liniştit din permisie, că i-o zâs şi tată-so să steie liniştit, că “pănă-i … scula … nu va mai ajunge PDL-u şi nici PMP-u la guvernare şi vom scăpa şi de Basescu, că AMR 35” ! Aşa că Văsălie o răsuflat uşurat şi l-o pupat pe tată-so ! No !

Ionela 25 aprilie 2014 at 21:05

Emilia, ai uitat cumva sa iti iei xanaxul azi?

Adi 26 aprilie 2014 at 8:23

Comentariile de mai sus nu pot sa fie lasate doar de PNLi ! Si sunt copii la cele din campania pentru locale, campanie in care au pierdut lamentabil … Ii invit sa isi faca mai bine treaba si cel mai important sa invete si ei sa aiba un gram de demnitate si mai mult bun simt…

Emilia 26 aprilie 2014 at 18:08

Avand in vede ca ieri i-am raspuns Ionelei foarte civilizat, si totusi nu mi-a fost postat comment-ul, concluzionez ca sunt postate doar comentariile generatoare de scandal, motiv pentru care va sugerez tuturor sa nu mai lasati commenturi pe site-ul acestui ziar PDL-ist. Ei nu vor dezbatere civilizata, vor doar balacareala…Asa i-a invatat Base.

Administrator 27 aprilie 2014 at 8:48

@Emilia Nu ai postat niciun comentariu. Minti in cel mai ordinar mod, dar probabil asa ai fost invatata de sefii tai din partid.

Mariana 1 26 aprilie 2014 at 19:02

Mai Emilia, in partea doua a primului comentariu vrei o gramada de lucruri. Pai cine ii impiedica pe cei de la putere (la care banuiesc ca le ti partea) sa face ce doresti tu ? Un singur lucru ii impiedica si anume prostia din capul lor, cu care sunt dotati la maximum. Nu alegerile parlamentare rezolva ceea ce vrei tu, dar daca tu asta intelegi esti total pe langa drum. Pa !

Pantilie 27 aprilie 2014 at 8:33

Mariană, o ţâră cre că şi tu eşti bolândă ! Doamne tu Mariană, cum să facă ăia de la putere, „firme mari.industrie, locuri de muncă, magazine mari …”? Pă nu ăia de la putere le fac, tu Mariană ! Aşa era doar pe vremea comuniştilor, Mariană !
Să nu zâci că vrei să vie iară PDL-u la putere, că şi dau în gălbinare !
Apăi dreptate o avut Văsălie, vecinu meu când mi- o zâs, că- „dacă am nevoie”,- să mărg acolo pe centură, că este una Mariana care face trotuaru pe acolo, una mai re de muscă, mai prostuţă, care „lucră” ceva mai ieftin …!

Emilia 27 aprilie 2014 at 21:49

Elucidant comentariul Administratorului! Frumoasa exprimare! Frumoase acuze si foarte, foarte elucidanta parere a unui Administrator, reprezentant al unui ziar care ”ar trebui sa fie impartial”. Vine perfect in completarea celui de-al doi-lea comentariu al meu. Ce-i drept cu asemenea raspunsuri nici nu mai trebuie sa ma chinui eu sa scriu multe! Felicitari @Administrator!!!! Aaaaa, si salutari tuturor! Ca probabil ca acesta e ultimul meu comment (daca va fi postat)! Evident Administratorul imi va bloca IP-ul in stilul basescian-comunist! Si mai zici ca eu primesc directive de la sefii de partid :))))))))))))) :*

Administrator 27 aprilie 2014 at 22:06

Stai linistit(a) nu te blocheaza nimeni, chiar daca, in mod evident, esti „un postac„ de partid care s-a reactivat odata cu alegerile europarlamentare. „Postacii de partid„ sunt liberi sa isi exprime oricand optiunea politica pe acest site, atata timp cat o fac in mod civilizat.
O seara faina !

Comentariile sunt oprite