Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alegeri Europarlamentare 2014: Lângă PDL, apare PNL. Afişe cu Florin Roman, în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Al doilea partid care s-a „afişat” pe panourile din oraş este PNL. Se pare că liberalii au o strategie politică centrată pe candidat şi nu pe partid, aşa cum s-a întâmplat în cazul democrat-liberalilor, iar Florin Roman este în centrul atenţiei. Preşedintele PNL Alba Iulia ocupă locul 11 pe listă, un loc neeligibil, după cum arată ultimele sondaje, însă acesta speră că va prinde un fotoliu la Bruxelles.

„Autostrăzi pentru locuri de muncă”, este mesajul cu care Florin Roman încearcă să câştige electoratul. În spatele lui se poate observa „timid” o pancartă cu direcţia Sebeş-Turda, autostradă care va fi terminată în anul 2015, şi care, spune Florin Roman, este realizată şi datorită insistenţelor lui, în calitate de vicepreşedinte al CJ Alba.

[nggallery id=1556]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea