Rămâi conectat

Curier Județean

”Alege să fii corect!” – Campanie de informare publică a Ministerului Afacerilor Interne

Ziarul Unirea

Publicat

în

În contextul organizării alegerilor parlamentare din 11 decembrie, MAI desfășoară, la nivel național, campania de informarea cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot „Alege să fii corect!”.

campanie-ipjPrin intermediul campaniei, care se desfășoară și în județul Alba, alegătorii primesc recomandări utile în raport cu procesul electoral: să dețină documente de identitate valabile, să nu accepte mita electorală și să respecte confidențialitatea votului.

În cadrul campaniei au fost realizate mai multe tipuri de materiale suport și au fost alese modalități de promovare multiple pentru a atinge categorii de public țintă cât mai diverse.

Astfel, în judeţul Alba au fost distribuite 500 de afişe, format A2, care vor fi amplasate în locuri aglomerate, în sediile unor instituții publice cu aflux mare de cetățeni, precum și la intrarea în fiecare secție de votare. Totodată, fluturași cu mesaje informativ – preventive vor fi distribuiți de polițiștii din judeţul Alba în cadrul unor întâlniri cu cetățenii.

De asemenea, a fost realizate un spot video și un spot audio care vor putea fi inserate de către posturile de televiziune şi radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale.

Totodată, pe pagina oficială de Internet a MAI, a fost creată o secțiune dedicată alegerilor care conține principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contravențiile ce pot fi constatate de angajații MAI și infracțiunile prevăzute de Codul Penal.

Vizitatorii site-ului MAI pot descărca, de asemenea, afișul și spoturile realizate în cadrul campaniei de informare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea