Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ALDE Alba cere micșorarea tarifelor pentru recuperarea mașinilor ridicate după ce au fost parcate neregulamentar, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, vineri, într-o conferință de presă, că un șofer are de plătit prea mult pentru recuperarea mașinii ridicate și cere revizuirea acestor taxe.

Pentru recuperarea unei mașini ridicate după ce a fost parcată neregulamentar se plătește 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

Mai exact, tarifele maxime stabilite conform Hotărârii Consiliului Local pentru operaţiunile de ridicare, transport şi descărcare la locul de depozitare sunt:

220 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de ridicare a vehiculului;

130 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de transport a vehiculului de la locul ridicării până la locul de depozitare, la care se vor adăuga cheltuielile operatorului (30 de lei/vehicul pentru prima zi de depozitare și 45/vehicul pentru perioadele mai mari de 24 de ore).

Ioan Lazăr nu este de acord cu această soluție deoarece autoritățile locale din Alba Iulia nu au acordat interes major pentru amenajarea parcărilor.

La conferința de presă a fost prezent și inginerul Radovici Petrică, membru ALDE, care s-a arătat și el împotriva acestei măsuri, în condițiile în care în oraș nu sunt amenajate locuri de parcare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea