Rămâi conectat

Politică Administrație

ALDE a instalat două corturi în Alba Iulia și strânge semnături pentru candidatura lui Ovidiu Jidveian la primărie – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALDE a instalat, recent, două corturi în Alba Iulia – în Centru și în Cetate – și strânge semnături pentru candidatura lui Ovidiu Jidveian la primărie.

Ovidiu Jidveian a afirmat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că are, în momentul de față, numărul necesar de semnături pentru a-și depune candidatura la Primăria Alba Iulia, însă continuă campania până în 25 aprilie pentru că o consideră un exercițiu de sinceritate al candidatului față de cetățeni.

”Cetățenii care vor să-și exprime susținerea pentru ALDE și pentru candidatul Ovidiu Jidveian la Primăria Alba Iulia sunt invitați să semneze până în 25 aprilie, când este termenul limită de strângere a semnăturilor. În primul rând vreau o părere sinceră din partea cetățenilor și nu vreau să fie o chestiune candidatura Jidveian11de obligație cum se întâmplă în alte partide, hai semnează că am și eu un target de îndeplinit. Am vrut ca aceste semnături să se strângă natural pentru că este cel mai cinstit față de cetățeni”, a afirmat Jidveian.

Unul dintre corturi este amplasat în Centru, pe strada Nicolae Titulescu, lângă sediul ALDE și BRD, iar celălalt este amplasat în Cetate, în Parcul Unirii, față în față cu Rosenthalers Café. În Centru, semnăturile pot fi acordate între orele 9.00 – 14.00, iar în Cetate după ora 16.00.

”Orice candidat își dorește să câștige, să știți. Eu nu pot spune că vreau 10 sau 20 la sută pentru că ar însemna că mă mulțumesc cu locul doi. Eu vreau să candidez pentru a aduce un plusvaloare Primăriei Alba Iulia și candidatura Jidveian14Consiliului Local care dau dovadă de relaxare pentru că sunt aceleași echipe de 20 de ani”, a spus copreședintele ALDE Alba, fiind întrebat ce scor țintește la alegerile locale.

Toate candidaturile, inclusiv cele independente, pot fi depuse până cel mai târziu cu 40 de zile înaintea datei alegerilor. Pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, ultima zi de depunere a candidaturilor este 26 aprilie.

Fiecare candidat trebuie să strângă semnături într-un procent de 1% din numărul total de locuitori cu drept vot al localității respective și 1.000 de semnături pentru municipiile reședință de județ.

[nggallery id=1895]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea