Rămâi conectat

Politică Administrație

Albalact, singura companie de lactate interesată de Programul “Laptele şi cornul” în județul Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

programul-cornul-si-lapteleCompania Albalact este singura companie care s-a înscris la licitația organizată de consiliul județean pentru atribuirea contractului de furnizare a produselor lactate în cadrul Programul “Laptele şi cornul” pentru anul şcolar 2013-2014 în județul Alba – zona Alba Iulia, Aiud, Blaj, Aiud, Sebeș, Abrud – în valoare de 4.049.600 de lei, fără TVA.

Pentru furnizarea produselor de panificație în cadrul acestui program guvernamental, concurența a fost mai mare, fiind înregistrate în SEAP şase oferte, din partea a tot atâtea societăți comerciale.

Pe durata acordului – cadru se estimează că se vor furniza şi distribui peste 6 milioane de pachete cu produse lactate şi produse de panificaţie pentru peste 36.500 de elevi şi preşcolari din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat

Câștigătorii licitației pentru furnizarea produselor de panificație și asigurarea serviciilor de distribuție a produselor la unitățile școlare în cadrul Programului “Laptele şi cornul”  vor fi anunțați  în următoarele zile.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea