Rămâi conectat

Politică Administrație

Albaiulienii vor plăti cu 10 BANI mai mult pentru serviciul de salubrizare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unui proiect de hotărâre aprobat, vineri, în ședința Consiliului Local Alba Iulia, prețurile pentru serviciile de salubrizare vor fi ajustate cu 4,55%, procent ce reprezintă indicele de inflație pentru perioada octombrie 2014 – septembrie 2013.

În consecință, tarifele practicate de operatorul de salubrizare Polaris M Holding se vor mări, însă scumpirea nu va afecta radical buzunarul cetățenilor, fiind vorba de sume foarte mici.

Astfel, spre exemplu, se vor plăti 0,481 de lei/persoană/lună (în loc de 0,460 de lei/ persoană/ lună) pentru deșeurile sortate de la persoane fizice și asociații de locatari; 2,509 lei/ persoană/lună (în loc de 2,4 lei/ persoană/ lună) pentru deșeurile nesortate de la persoane fizice și asociații de locatari; 3,439 lei/mc (în loc de 3,29 lei/mc) pentru deșeurile vegetale etc.

Potrivit reprezentanților administrației locale modificarea prețurilor s-a efectuat în conformitate cu Legea 101/2006, pe baza informării privind indicele de inflație pentru perioada menționată mai sus, primite de la Institutul Național de Statistică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea