Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Albaiulienii, „topiţi” după LaLa Band. Biletele la concertul acestora se vând „ca pâinea caldă”!

Alexandra Mates

Publicat

în

Vestea că trupa fenomen a momentului în România va ajunge, în premieră, în oraşul Marii Uniri a stârnit o adevărată isterie în rândul tinerilor albaiulieni. Cu toate că preţurile sunt cam piperate, 100-150 de lei, biletele la concertul acestora se vând ca pâinea caldă.

Bilete, aproape epuizate!

 Potrivit lui Claudiu Marean – directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în momentul de faţă mai sunt disponibile doar 100 de bilete, din cele peste 500 scoase la vânzare. Aproximativ 200 de fani înfocaţi ai trupei de adolescenţi şi-au cumpărat bilete VIP, pentru a fi mai aproape de Lala Band!

Aşadar, dacă vreţi să vă întâlniţi cu Lala Band, grăbiţi-vă şi cumpăraţi-vă bilete!

Concertul va avea loc marţi, 26 martie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele sunt, încă, diponibile la două categorii de preţuri: VIP Package – 150 de lei şi categoria de 100 de lei. Acestea se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Pachetul Vip include un bilet în cea mai buna zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinţa foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea