Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Albaiulienii Anda Hristea şi Mihai Moşneag, pe scenă cu Dan Negru, la emisiunea Next Star

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai03Colegi de clasă, dar şi colegi de scenă, Anda Hristea şi Mihai Moşneag au fost selectaţi în urma preselecţiilor organizate la Palatul Copiilor din Alba Iulia, pentru a participa la emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru.

Ambii sunt „antrenaţi” de profesoara Teodora Mălin, fiind colegi în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Dacă Mihai este pasionat de teatru din clasa a III-a, colega lui a îmbrăţişat această viitoare meserie, din primul an de şcoală, când realiza scenete cu ocazia sărbătorilor sau a sfârşitului de an.

Actorul preferat al lui Mihai este Florin Piersic, iar Anda o simpatizează pe Audrey Hepburn. În timpul liber Mihai practică fotbalul, înotul, patinajul, iar o pasiune mai Anda01puţin obişnuită o reprezintă confecţionarea de costume, „creaţiile sale” fiind folosite apoi, în timpul liber, la interpretarea diferitelor roluri. Pasiunile Andei sunt strâns legate de viaţa culturală, în timpul liber se delectează prin dans, pictat şi cântă la pian.

Experienţa de la Next Star i-a dat lui Mihai încredere în forţele proprii, i-a crescut stima de sine şi totodată l-a făcut mai responsabil şi mai exigent în tot ceea ce întreprinde. A avut ocazia să-şi întărească convingerea că talentul trebuie sa fie dublat de o munca susţinută, îndrumata de specialist. Cu toate acestea Mihai nu vrea să facă o carieră în actorie, fiind foarte pasionat de desen şi vrea să ajungă arhitect.

Anda în schimb, crede că prezenţa la Next Star o va ambiţiona, o va face să fie mai determinată şi îi va îmbunătăţii CV-ul în vederea admiterii, pe viitor, la Facultatea de Actorie.

Multă baftă celor doi colegi apreciaţi pentru activitatea de la Palatul Copiilor şi sperăm ca emisiunea Next Star să fie o trambulină în viaţa profesională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea