Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulianul Nicolae Popa – noul director general adjunct al APDRP

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Fostul deputat de Alba, Nicolae Popa, și-a luat în primire noul post de la Ministerul Agriculturii. Acesta a fost numit, săptămâna trecută, director general adjunct implementare tehnică al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), prin Decizie a directorului general al Agenției.

Este o provocare pe care am acceptat-o în virtutea faptului că absorbția fondurilor europene pentru agricultură este o prioritate maximă a țării noastre în următoarea perioadă. Experiența pe care o am în auditul acestor fonduri îmi dă convingerea că derularea Programului poate fi eficientizată, iar banii europeni vor asigura creșterea competitivității economiei rurale”, a declarat acesta.

Nicolae Popa este detașat la APDRP din funcția de auditor public extern pentru Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și Fondul European de Garantare Agricolă din cadrul Autorității de Audit – Curtea de Conturi a României. Beneficiind de o vastă experiență de management în sectorul agricol, Popa a reprezentat ca deputat județul Alba în Parlamentul României, în legislaturile 1996 – 2000, respectiv 2004 – 2008. De asemenea, în perioada 2004 – 2008 a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea