Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulianul Mircea Bîcu a promovat la limită și oralul la concursul pentru functia de director adjunct la DSVSA Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Social-democratul Mircea Bîcu a reușit să promoveze, la limită ce-i drept, concursul pentru ocuparea functiei publice de conducere de director executiv adjunct la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Alba.

Potrivit Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP),  în urma probei de interviu, desfășurată astăzi, 17 septembrie 2013,  domnul Bicu Severus Mircea a întrunit un punctaj de 70 de puncte. Pentru a promova o probă este necesară obținerea a minim 70 de puncte din totalul de 100.

Astfel, cu un punctaj total de 140 de puncte, minimul posibil, (70 – proba scrisa si 70 – proba de interviu), Mircea Bicu a fost declarat admis la același concurs, la care în urmă cu 6 luni a fost prins copiind la proba scrisă, fiindu-i anulată lucrarea.

Între timp, ca să nu aștepte pe dinafară, social-democratul a fost numit politic de către Guvern, pentru o perioadă de 6 luni, director executiv adjunct interimar al DSVSA Alba.

Legislația în acest gen de situații este însă mult mai puțin riguroasă decât cea pentru examenul de Bacalaureat și i-a permis albaiulianului să se înscrie din nou la următorul concurs. Potrivit aliniatului 7 și 8 al Articolului 53 din H.G. 611/2008, lucrarea candidatului a fost anulată, urmând să fie reluată procedura pentru acest concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea