Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul Marius Florin Mihălțan arestat preventiv pentru trafic de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Florin Mihălțan, din Alba Iulia, a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT Alba. Dosarul a fost soluționat de magistrații de la Tribunalul Alba.

Potrivit procurorul-șef al DIICOT Alba, Ioan Mureșan, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost reținut în cursul zilei de marți, 12 noiembrie, în urma unui flagrant și este cercetat pentru trafic de droguri, fiind învinuit că-i aproviziona pe unii consumatori, vânzarea făcându-se cu precădere în unele baruri și cluburi din Alba Iulia. În urma percheziției efectuate de ofițerii BCCO Alba Iulia a fost găsită o cantitate de peste 1 kg de canabis. Au fost identificați peste 10 consumatori, o parte dintre aceștia fiind deja audiați de procurori.

Decizia de arestare preventivă pronunțată de Tribunalul Alba a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

UPDATE:În fapt, suspectul ar fi deţinut o cultură de cannabis pe care a recoltat-o, cannabisul obţinut oferindu-l spre vânzare consumatorilor din municipiul Alba Iulia. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, la data de 12 noiembrie a.c. s-a reuşit prinderea în flagrant a suspectului, în timp ce încerca să comercializeze 10 grame de cannabis, contra sumei de 250 de lei. Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul cu care tânărul s-a prezentat la tranzacţie, au mai fost găsite 300 de grame de cannabis iar, în urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au mai găsit alte 700 de grame de cannabis. De asemenea, au fost identificate dispozitive de mărunţit cannabisul şi un cântar special, pentru gramaj redus, folosite de tânăr în activitatea infracţională. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a reuşit identificarea a 6 consumatori către care suspectul a comercializat diferite cantităţi de cannabis”, a declarat șeful BCCO Alba Iulia, comisarul Gabriel Florescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea