Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul Florin Ganea, autorul unui jaf armat la o casă de schimb valutar, condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Judecătoria Alba Iulia a pronunțat sentința în dosarul în care albaiulianului Florin Ganea a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare, dar sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată la o instanță superioară.

arestat jafLa data de 3 martie 2015, Florin Ganea, de 46 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Reamintim că infracțiunea s-a produs în după amiaza zilei de 2 martie a.c., când Florin Ganea, în vârstă de 46 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a ameninţat-o cu o armă şi a agresat-o pe angajata unei case de schimb valutar situată pe B-dul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia şi a sustras suma de 6.013 lei şi 825 euro.

Bărbatul a încercat să-şi asigure scăparea însă, în circa 5 minute de la comiterea faptei a fost prins de patrula mixtă format din poliţist şi jandarm, cu sprijinul important al unui cetăţean care, observând evenimentul, a pornit din proprie iniţiativă în urmărirea făptaşului şi în acelaşi timp, prin intermediul apelului la 112, a oferit indicii utile poliţiştilor care au condus la identificarea şi imobilizarea autorului.

La data de 3 martie 2015, Florin Ganea, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Instanța de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Florin Ganea a fost trimis în judecată în data de 18 martie a.c., pentru tâlhărie calificată. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea