Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulianul Dorin Șerdean, maestru la șah, a intermediat tranzacționarea clubului Dinamo, a semnat contractul și a preluat oficial funcția de președinte executiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Dorin Șerdean, maestru la sah, a intermediat tranzacționarea clubului Dinamo, a semnat contractul și a preluat oficial funcția de președinte executiv

Dinamo își construiesște o echipă tot mai puternică în fiecare zi, în timpul mandatului investitorilor spanioli. Cosmin Contra a fost numit antrenor, au transferat jucă tori cu salarii mari, îar acum 24 de ore, și-a întărit conducerea. Dorin Șerdean a semnat contractul și este noul președinte executiv al grupării din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo face o mutare interesantă și la nivelul conducerii administrative. Dorin Șerdean este noul președinte executiv al clubului. A semnat contractul ieri, în ziua meciului cu FC Botoșani. Era clar încă de acum câteva luni că Dorin Șerdean va face parte din proiectul de la Dinamo. El este cel care a intermediat negocierile intense dintre Ionuț Negoiță și oamenii de afaceri spanioli. A avut un rol important în finalizarea afacerii și în salvarea clubului de la faliment.

„Dorin Șerdean a fost implicat de la bun început în această tranzacție”, a recunoscut Ionuț Negoiță la ProSport.ro.

Dorin Șerdean a fost prezent și la întâlnirea investitorilor spanioli cu ministrul de Interne, Marcel Vela. Atunci s-a vorbit foarte mult despre centrul de copii și juniori, dar și de noul stadion.

Dorin Șerdean s-a luptat în numele lui Dinamo chiar și în momentele în care nu semnase contractul și, practic, nu avea încă funcție oficială. A fost singurul care a ripostat după ce Victor Pițurcă a spus că la Dinamo nu se face treabă în mod profesionist și că proiectul se va nărui în șase luni.

„Proiectul nostru se bazează pe intrarea în play-off. Asta nu înseamnă că o să jucăm sigur în Europa League sau în grupe. De acolo plecăm cu proiectul și acesta este obiectivul. Intrarea în play-off. Și atât!.”, a declarat Dorin Șerdean la Digi Sport.

Noul președinte executiv al echipei își dorește o colaborare cât mai strânsă cu fanii și i-a lăudat pentru că au decis să încurajeze echipa înaintea duelului cu FC Botoșani.

„Fanii noștri sunt unici prin tot ceea ce fac. Astăzi vor să arate noilor jucători ce înseamnă Dinamo. Fotbaliștii trebuie să înțeleagă faptul că au ajuns la un club mare. Meciul cu FC Botoșani îl jucăm în „Ștefan cel Mare” pentru că aici gazonul este mai bun, în acest moment, decât cel de pe Arena Națională.

Despre stadion am vorbit cu ministrul de Interne, dar și cu președintele CS Dinamo. Este un proiect important pe care dinamoviștii îl așteaptă de mulți ani.”, a mai declarat Dorin Șerdean.

Sursa:prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea