Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulianul care a comis un jaf armat la o casă de schimb valutar, a fost arestat preventiv. Cetățeanul care a ajutat la prinderea lui este felicitat de polițiști!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autorul tâlhăriei de la casa de schimb valutar a fost arestat preventiv. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba adresează mulţumiri şi felicitări cetăţeanului care a ajutat la prinderea lui!

arestat jafLa data de 3 martie 2015, Florin G., de 46 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Instanța de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele lui Florin G. un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că în după amiaza zilei de 2 martie a.c., Florin G. a ameninţat-o cu o armă şi a agresat-o pe angajata unei case de schimb valutar situată pe B-dul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia şi a sustras suma de 6.013 lei şi 825 euro.

Bărbatul a încercat să-şi asigure scăparea însă, în circa 5 minute de la comiterea faptei a fost prins de patrula mixtă format din poliţist şi jandarm, cu sprijinul important al unui cetăţean care, observând evenimentul, a pornit din proprie iniţiativă în urmărirea făptaşului şi în acelaşi timp, prin intermediul apelului la 112, a oferit indicii utile poliţiştilor care au condus la identificarea şi imobilizarea autorului.

cetatean PianuInspectoratul de Poliţie Judeţean Alba adresează, în mod public, mulţumiri şi felicitări domnului Marta Radu, din comuna Pianu, care a dat dovadă de voluntariat, curaj şi stăpânire de sine ce au dus la prinderea, în foarte scurt timp, a unui infractor periculos.

Domnia sa este un exemplu de civism pentru întreaga comunitate din municipiul Alba Iulia şi nu numai şi merită întreaga apreciere”, spune reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea