Ziarul Unirea

Albaiulian depistat de polițiști la scurt timp după ce a furat bunuri de la terasa unui local din Șanțurile Cetății

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat ce a sustras bunuri în valoare de 230 de lei de pe terasa unui local public din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

La data de 03.04.2017, în jurul orei 14,00, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean sesiza faptul că i-au dispărut mai multe burlane şi unelte ce erau depozitate lângă o terasă situată Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a deplasat la faţa locului şi a demarat activitățile de cercetare.

ELIT

În urma investigaţiilor efectuate, în apropierea terasei respective, poliţiştii l-au depistat pe R.I., de 52 de ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea furtului, în autoturismul acestuia fiind identificate bunurile furate.

Faţă de R.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite reprezentantului societăţii păgubite.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419