Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Albaiulian depistat de polițiști la scurt timp după ce a furat bunuri de la terasa unui local din Șanțurile Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat ce a sustras bunuri în valoare de 230 de lei de pe terasa unui local public din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

La data de 03.04.2017, în jurul orei 14,00, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean sesiza faptul că i-au dispărut mai multe burlane şi unelte ce erau depozitate lângă o terasă situată Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a deplasat la faţa locului şi a demarat activitățile de cercetare.

În urma investigaţiilor efectuate, în apropierea terasei respective, poliţiştii l-au depistat pe R.I., de 52 de ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea furtului, în autoturismul acestuia fiind identificate bunurile furate.

Faţă de R.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite reprezentantului societăţii păgubite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea