Ziarul Unirea

Albaiuian cercetat penal pentru sfidarea polițiștilor, după ce și-a îndemnat prietenul să refuze testarea cu etilotestul

La data de 14 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de împiedicare sub orice forma a poliţiştilor de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu şi  sfidarea organelor judiciare faţă de Adrian C., de 27 de ani, din Alba Iulia.

Faţă de acesta s-a reţinut faptul că, în data de 14.10.2012, la orele 02,00, în timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia a îndemnat un conducător auto oprit de poliţiştii rutieri, să refuze testarea cu aparatul etilotest, folosind la adresa poliţiştilor cuvinte jignitoare şi aruncând pe jos muştiucul din plastic al aparatului etilotest cu ajutorul căruia urma să fie efectuată testarea.

ELIT

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

GIGI 16 octombrie 2012 at 10:51

LA PUSCARIE CU EL CA ESTE UN GUNOI.

Aiudeanul liber(al) 16 octombrie 2012 at 13:04

La puscarie cu el ca infractorii periculosi au fost prinsi. Pe tot cuprinsul judetului nu mai exista nimic de rezolvat in afara de aceasta sfidare. Ei nu sfideaza pe nimeni, niciun pieton, niciun sofer?

Comentariile sunt oprite