Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba: Selecţie pentru cadrele didactice în vederea ocupării postului de manager de proiect

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba face apel către cadrele didactice de a se înscrie în selecţia pentru ocuparea poziţiei de manager în cadrul proiectului „Competenţe crescute pentru cadrele didactice”. Data limită pentru depunerea documentelor este 9 aprilie.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea accesului şi participării cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar din Alba la programe de formar continuă şi creşterea capacităţii acestora de a utiliza metode interactive de predare-învăţare centrate pe elev, în vederea obţinerii unor performanţe crescute ale elevilor.

Candidaţii trebuie să deţină diplomă universitară, să aibă vechime în munca la catedră de minim 5 ani şi să aibă experienţă în managementul de proiect.

Selecţia se va desfăţura după următorul calendar:

  • 2 – 9 aprilie: depunerea cererii de înscriere, a CV-ului în format Europass, semnat pe fiecare pagină, dar şi documente care să ateste datele din CV. Documentele se depun la Inspectoratul Şcolar Alba, la Biroul de Proiecte
  • 10 aprilie: desfăşurarea interviului

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul ISJ Alba sau de pe site-ul instituţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea