UPDATE Alba: Scandal cu focuri de armă într-un local din Şibot. Călin Mârza din Cugir arestat pentru că a tras cu pistolul într-un şofer de TIR

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

UPDATE 3: Călin Mârza, pistolarul din Cugir a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile şi dus în arestul IPJ Alba

UPDATE 2: Calin M., bărbatul de 32 de ani din Cugir care a tras cu pistolul în şoferul de TIR a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Alba. Urmează să fie înaintată procurorilor propunerea  de arestare preventivă a suspectului. În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au stabilit că suspectul este deţinător legal de pistol cu bilă de cauciuc, armă neletală din categoria celor supuse autorizării, din  anul 2009.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, cugireanul care a tras cu pistolul era însoţit de încă 5 prieteni în localul din Şibot. Aflaţi sub influenţa alcoolului, după o ceartă violentă, bărbaţii s-au luat la bătaie. Tânărul cugirean a scos pistolul şi a tras în adversarul său, un bărbat de 27 de ani din Curtea de Argeş, fără să ezite. În învălmăşeala creată primele 2 gloanţe nu au nimerit ţinta dar cel de-al treilea l-a pus pe şoferul de TIR la pământ. 

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Acesta a ajuns la Spitalul de Urgenţă Alba cu o bilă în zona toracelui. „La noi a ajuns în stare de ebrietate. Iniţial, a refuzat să fie consultat de medici. Ulterior, a fost adus de jandarmi. Medicul a constatat că are o bilă în toracele superior stâng. După ce i s-a scos bila, s-a considerat că nu i-a fost pusă viaţa în pericol şi nu a fost internat“, a precizat dr. Aurel Crişan, şeful UPU Alba Iulia. Cugireanul este cercetat acum la sediul Poliţiei pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ar putea fi reţinut pentru 24 de ore, dacă poliţiştii vor considera că pistolarul reprezintă pericol public.

În această dimineaţă (sâmbătă, 14 ianuarie) la un local din localitatea Şibot de pe DN 7 (Orăştie-Sebeş), un bărbat de 31 de ani din Gugir a tras cu un pistol cu bile, rănind un şofer de TIR, în urma unui conflict spontan. Cei doi sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba după ce bătaia iscată între ei a culminat cu împuşcarea şoferului cu bile de cauciuc în zona toracelui.  Cei implicaţi în scandalul violent au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări.

foto: Călin M. când a fost adus în arestul IPJ Alba

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

2 Comentarii

NIK 14 ianuarie 2012 at 12:05

UN CACAN DRUM SI FUGEN TUFE <<<>

alinuta 16 ianuarie 2012 at 9:44

anuntati pe potopea este pacat ca acest derbedeu sa stea in arest….nu.. ..ce ziceti am dreptate

Comentariile sunt oprite