Rămâi conectat

Curier Județean

”Alba-neagra” cu Transalpina – din punctul de vedere al CNADNR ”Drumul Regelui” este închis!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu toate că la începutul lunii iulie, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat că Transalpina este deschisă circulaţiei, dar are statut de drum în lucru, cu restricţiile de rigoare, iar prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer a declarat astăzi, pentru ziarulunirea.ro că ”pe Transalpina se circulă”, se pare că CNADNR este de altă părere.

cnadnr - Transalpina

Potrivit CNADNR, DN 67C este închis pe sectorul cuprins între Rânca (Gorj) şi Obârşia Lotrului, la limita judeţelor Vâlcea şi Alba, din cauza lucrărilor de modernizare.

CNADNR mai precizează că pe acel segment de drum lucrările sunt semnalizate în următoarele zone: km. 34+500 – Rânca (GJ); 59+800 – intersecţie cu DN 7A km. 82+385 Obârşia Lotrului (Vl.); km. 61+160 – intersecţie cu DN 7A km. 81+025 Obârşia Lotrului (Vl).

Conform sursei citate, de la Obârşia Lotrului şi până la Sebeş, unde de asemenea se lucrează, se circulă în regim de şantier.

De asemenea, reprezentanţi ai Poliţiei Române au subliniat că şoseaua Transalpina rămâne închisă, iar cine nu respectă interdicţia de circulaţie o face pe riscul său. Potrivit Codului Rutier, circulaţia pe un sector de drum pe care accesul este interzis se sancţionează cu amenzi cuprinse între 180 şi 270 de lei, dar şi cu două puncte penalizare.

Vom reveni cu noutăți după ce toți factorii de decizie se vor pune de acord!

Reamintim că lucrările de reabilitare pe Transalpina au început în 2008, valoarea contractului fiind de peste 350 de milioane de euro. Lucrările au fost oprite în anul 2013, după ce firma care le executa, Romstrade, a intrat în insolvenţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea