Alba-Neagra cu raportările de COVID-19 în Alba: Doar 7 cazuri în județ. O nouă raportare eronată a Grupului de Comunicare Strategică

Alba-Neagra cu raportările de COVID-19 în Alba, unde se înregistrează doar 7 cazuri de coronavirus și nu 9 cum a transmis în mod eronat Grupul de Comunicare Strategică.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba a transmis că raportarea de la ora 13.00 conține cele 2 cazuri de aseară, care nu au fost scăzute din statistici.

ELIT

Cele 7 cazuri sunt raportate la un număr de aproximativ 600 de teste efectuate în total, inclusiv azi, potrivit reprezentanților DSP Alba.

Potrivit acestora, informația de aseară privind personalul auxiliar a fost transmisă eronat. DSP Alba a cerut INSP remedierea raportării.

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...