Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ALBA IULIA: Un motociclist turmentat și-a spart fața după ce a tamponat din spate o mașină

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marți după-amiază, pe b-dul Republicii din Alba Iulia, V.M.C., de 44 de ani, din municipiu, în timp ce conducea o motocicletă,  nu a păstrat o distanţă corespunzătoare față de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, motociclistul care prezenta mai multe contuzii în zona feței, a refuzat să primească îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea autoturismului (în vârstă de 40 de ani, din Alba Iulia), a fost şi ea testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine” Comuna Bucium organizează în fiecare an „Sărbătoarea Narciselor,” aceasta fiind una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră. În perioada 18-19 mai, la  Negrileasa, doritorii pot admira minunatele flori (câte au mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea