Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia: Primăria a dispus amenajarea a 3 puncte de prim-ajutor pentru persoanele afectate de caniculă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma atenționării emise de ANM, care prognozează depășirea indicelui de confort termic și temperaturi ridicate în Alba Iulia, în intervalul 13-14 august, primarul Mircea Hava a dispus amenajarea a trei puncte de prim-ajutor deservite de angajați ai primăriei și de Crucea Roșie.

Acestea sunt amplasate în holul Casei de Cultură a Studenților, pe Bulevardul Transilvaniei (vis-a-vis de BCR) și în vecinătatea Casei de Pensii Alba, între orele 10.00 – 18.00, și asigură distribuția de apă potabilă îmbuteliată și verificarea tensiunii arteriale.

În funcție de atenționările meteo se va dispune amplasarea de astfel de centre de prim-ajutor și în perioada următoare”, precizează Mihai Coșer, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea