Rămâi conectat

Curier Județean

Alba Iulia City Race: Vezi când sunt programate antrenamentele oficiale la competiția sportivă așteptată cu nerăbdare de sute de albaiulieni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul nostru va găzdui, la data de 14 martie 2015, cea de-a doua ediție a competiției atletice „ALBA IULIA CITY RACE”, eveniment sportiv care îi va alinia la start pe cei mai buni atleți ai momentului din România, o serie de alergători de certă valoare din străinătate dar și un număr important de alergători amatori.

alba city raceEvenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia și Asociația nonprofit Sport La Orice Vârstă și are drept scop promovarea ideii de viață sănătoasă prin practicarea sportului dar și promovarea frumuseților și potențialului turistic al Cetății Alba Carolina și județului Alba.

Dorim ca Alba Iulia City Race să devina un motor al promovării sportului în orașul Alba Iulia și în județul Alba. În acest scop stimulăm oamenii să facă sport prin organizarea competiței, dar și prin antrenamentele oficiale, care sunt un motiv bun de a ieși din casă, de a face mișcare, de a-și face prieteni noi cu pasiuni comune și, de ce nu, de a intra în spiritul Alba Iulia City Race”, transmit organizatorii.

Antrenamentele oficiale sunt programate în 17 ianuarie, 24 ianuarie, 14 februarie și 28 februarie, de la ora 10.00, locul de întâlnire fiind Pieța Cetății Alba Carolina.

După antrenament vom rămâne în zonă pentru ”porția de socializare” așa că vă așteptăm cu chef de alergare, dar și cu voie bună”, este mesajul pentru albaiulieni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea