Alba Iulia City Race: Vezi când sunt programate antrenamentele oficiale la competiția sportivă așteptată cu nerăbdare de sute de albaiulieni

Paul Voicu - Primar 2020

Municipiul nostru va găzdui, la data de 14 martie 2015, cea de-a doua ediție a competiției atletice „ALBA IULIA CITY RACE”, eveniment sportiv care îi va alinia la start pe cei mai buni atleți ai momentului din România, o serie de alergători de certă valoare din străinătate dar și un număr important de alergători amatori.

alba city raceEvenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia și Asociația nonprofit Sport La Orice Vârstă și are drept scop promovarea ideii de viață sănătoasă prin practicarea sportului dar și promovarea frumuseților și potențialului turistic al Cetății Alba Carolina și județului Alba.

ELIT

Dorim ca Alba Iulia City Race să devina un motor al promovării sportului în orașul Alba Iulia și în județul Alba. În acest scop stimulăm oamenii să facă sport prin organizarea competiței, dar și prin antrenamentele oficiale, care sunt un motiv bun de a ieși din casă, de a face mișcare, de a-și face prieteni noi cu pasiuni comune și, de ce nu, de a intra în spiritul Alba Iulia City Race”, transmit organizatorii.

Antrenamentele oficiale sunt programate în 17 ianuarie, 24 ianuarie, 14 februarie și 28 februarie, de la ora 10.00, locul de întâlnire fiind Pieța Cetății Alba Carolina.

Mihail David - 2020

După antrenament vom rămâne în zonă pentru ”porția de socializare” așa că vă așteptăm cu chef de alergare, dar și cu voie bună”, este mesajul pentru albaiulieni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...