Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una dintre ele pentru copii.

Citește și: SÂMBĂTĂ | PROGRAMUL Alba Iulia City Race 2024: Sute de alergători vor lua startul sub sloganul ”Aleargă în Cealaltă Capitală”

Organizatorii evenimentului au anunțat faptul că au simplificat procedura de ridicare a kitului de participare, iar concurenții trebuie să urmeze următorii pași:

1. Semnează declarația online
Poți semna declarația ta online urmând link-ul primit pe emailul folosit la înscriere. Dacă ai făcut deja acest lucru, ne bucurăm foarte mult. Tot ce ai nevoie pentru a ridica kitul de participare este codul QR primit tot pe mail și buletinul de identitate. Atenție la completare!

Declarația poate fi semnată doar online și este valabilă doar pentru participanții adulți. La fața locului nu vor exista declarații tipărite, cu excepția minorilor înscriși la FAMILY RUN și KIDS RACE.

2. Prezintă codul QR
Te rugăm să prezinți codul QR lunic pe care l-ai primit pe email a ridicarea kitului de participare.
Dacă nu ai primit mailul de completare a declarației o poți face la fața locului împreună cu noi.

Ridicarea kiturilor se face de la Palatul Principilor Transilvaneni din Cetatea Alba Carolina vineri, 27 septembrie, între orele 16:00 – 20:00 și sâmbătă dimineața, 28 septembrie, între orele 8:00 – 9:30 doar pentru participanții din afara orașului Alba Iulia. Pentru Kids Race se vor putea ridica kiturile de participare și după ora 9:30 din zona de start.

Kitul poate fi ridicat și de către o altă persoană dacă aceasta prezintă QR-ul tău și declarația de participare este semnată electronic de tine (este necesară și o copie/poza cu CI-ul).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână Meteorologii anunță un weekend cu două anotimpuri în județul Alba. Dacă sâmbătă temperaturile ating maxime specifice verii, de duminică vremea se răcește brusc și va ploua în majoritatea zonelor. Weekendul începe cu vreme […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea