Rămâi conectat

Curier Județean

Alba Iulia: Accident la ieşirea din parcarea Kaufland. O septuagenară s-a ales cu mâna ruptă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marile supermaket-uri şi magazine care funcţionează în oraşul nostru reprezintă pentru mulţi locuitori ai zonei Munţilor Apuseni o bucurie. Aceştia se deplasea-ză frecvent în weekend la Alba Iulia pentru a face cumpărături şi a profita de excursie. Însă sâmbătă, 14 ianuarie, un incident nefericit a distrus liniştea zilei pentru o tânără şoferiţă de 25 de ani din comuna Poşaga. În jurul orei 15.30, când treminase de făcut cumpărăturile, la ieşirea cu maşina din parcarea supermarket-ului, pe strada Calea Moţilor, R.V., din comuna Poşaga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie în vârstă de 50 de ani, din Alba Iulia, întrând din plin în acesta. În urma impactului maşina condusă regulamentar de albaiuliancă a fost proiectată într-un autoturism parcat pe marginea drumului de unde a ricoşat într-un stâlp de iluminat public. Din cauza accidentului o femeie în vârstă de 77 de ani, pasageră pe locul din dreapta spate al celui dea-l doilea autoturism, a suferit o fractură de braţ iar conducătoarea de 50 de ani a autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare.  Faţă de R.V. au fost întocmite actele premergătoare cercetării pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea